Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kako BB pušta dijete da radi gluposti jer joj je tako lakše, ako nam tu opisuje ruku na srce grozne scene između nje i djeteta?! Kakvo je to puštanje?

Ona ne zna kako postići da mala ne radi gluposti, jer mala ne reagira na sve one teoretske doskočice koje roditeljima preporučuju, od mrkih pogleda, do čvrstog stava, preko time outa, i tako dalje.

I onda jasno na temi krenu komentari ne bi meni to tako, ja kad pogledam ..
    joj, mima
    gori pola kuće, a ti bi sad gasila iskru
    sad bubilo ili bilo tko na mjestu bubilo, ako je ova moja pretpostavka na dobrom tragu, treba malo više čvrstoće i dosljednosti i nježnosti i strpljenja koji će sve skupa i sve zajedno trajati malo dulji period da bi dali neke rezultate nego što bi za to trebalo recimo prije 2 godine.
    da meni netko kaže danas u sok ne bi trebala ubaciti višnju, ali sutra aaajde kad si baš navrla možeš u mlijeko kakao i crvenu papriku
    pa mi onda jedan dan dozvoli da udarim majku, ali mi ne dozvoli sutradan da udarim brata (u smislu da pokaže žešće negodovanje i reakciju nego jučer) ja nisam sigurna, šta bih tako emocionalno nezrela mislila i osjećala, a kako bih se tek ponašala tko zna.
    ako ne želiš sranja takvoga tipa jer ti dijete jednostavno ne pristaje na granicu koju mu postavljaš (malo tjestenine i malo riže u teči) nego ti radi štetu i dovlači mrave u stan, a onda bi trebao, ako želiš, naravno, povući granicu da nema kuhanja.
    ima ga vani u pješčaniku ili u blatu, ali nema u kući.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    joj, mima
    gori pola kuće, a ti bi sad gasila iskru
    sad bubilo ili bilo tko na mjestu bubilo, ako je ova moja pretpostavka na dobrom tragu, treba malo više čvrstoće i dosljednosti i nježnosti i strpljenja koji će sve skupa i sve zajedno trajati malo dulji period da bi dali neke rezultate nego što bi za to trebalo recimo prije 2 godine.
    da meni netko kaže danas u sok ne bi trebala ubaciti višnju, ali sutra aaajde kad si baš navrla možeš u mlijeko kakao i crvenu papriku
    pa mi onda jedan dan dozvoli da udarim majku, ali mi ne dozvoli sutradan da udarim brata (u smislu da pokaže žešće negodovanje i reakciju nego jučer) ja nisam sigurna, šta bih tako emocionalno nezrela mislila i osjećala, a kako bih se tek ponašala tko zna.
    ako ne želiš sranja takvoga tipa jer ti dijete jednostavno ne pristaje na granicu koju mu postavljaš (malo tjestenine i malo riže u teči) nego ti radi štetu i dovlači mrave u stan, a onda bi trebao, ako želiš, naravno, povući granicu da nema kuhanja.
    ima ga vani u pješčaniku ili u blatu, ali nema u kući.
    To je sve čini mi se stvarno samo tvoja pretpostavka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •