Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vertex, tako smo mi jednom sjedili u kaficu s prijateljima, oni tad nisu imali djece, mi smo imali dvoje i trece na putu. I ovaj srednji, koji je tad imao 17 mjeseci, trckara oko nas, mi ga dozivamo, mali ne obadaje, muz ode po njega i vrati ga k nama. A prijatelj kaze: Ne bi on meni tako, ja bi to odmah po guzi.
    Sto reci, kad su dobili svoje dijete, nitko je nije smio krivo pogledati, vrtila ih je oko malog prsta. Na prihateljicine pokusaje discipliniranja prijatelj se bunio, kao pusti je, ma vidi je kako je slatka. Naravno da nikad nije dobila po guzi
    Posljednje uređivanje od laumi : 12.06.2017. at 15:18

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Vertex, tako smo mi jednom sjedili u kaficu s prijateljima, oni tad nisu imali djece, mi smo imali dvoje i trece na putu. I ovaj srednji, koji je tad imao 17 mjeseci, trckara oko nas, mi ga dozivamo, mali ne obadaje, muz ode po njega i vrati ga k nama. A prijatelj kaze: Ne bi on meni tako, ja bi to odmah po guzi.
    Sto reci, kad su dobili svoje dijete, nitko je nije smio krivo pogledati, vrtila ih je oko malog prsta. Na prihateljicine pokusaje discipliniranja prijatelj se bunio, kao pusti je, ma vidi je kako je slatka. Naravno da nikad nije dobila po guzi
    Ja se recimo sjećam kad nisam imala dijete, a jedna od mojih najboljih prijateljica je imala sina od 2-3 godine, jednom smo trebali ići k njoj na vikendicu, i ona mi je rekla da možemo ići tek nakon dnevnog spavanja od malog. Ja sam bila ???!!?!? nije mi bilo jasno zašto mali ne bi spavao u vikendici (neće, ne može zaspati nigdje nego doma), zašto na kraju krajeva ne bi NE spavao jedan dan (nepodnošljiv je i sebi i drugima), i točno se sjećam kako sam oko toga pametovala i kometirala omg pa kako može dopustiti da ju to tako sputava - što reći, dobro sam kasnije u životu naučila važnost poštovanja dječje rutine.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •