Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    okp je posljedica nečega, on je simptom, pa bi onda trebalo rješavati uzrok, to je svakom vjerojatno jasno, a djecu ne treba podržavati u okp-u.
    a zašto bi bilo svakom jasno i zašto misliš da je to jedini pristup mima? pa u psihoterapiji isto imaš različit pristup. postoje druge vrste terapije (KBT?), ili ovaj casin pristup. aj ako ima neki psiholog, a ima, baš me zanima razlika između psihoanalize i drugih vrsta terapije i njihova učinkovitost. sigurno postoje nekakva istraživanja. al ok, to je skroz ot.
    riješi to pranje ruku i samim time ćeš riješiti i uzrok - zašto opsesivno pere ruke postati će nebitno jer neće više opsesivno prati ruke i samim time postati sigurnija u sebe jer se riješila opsesivnog pranja ruku koje joj sigurno nije najdraže na svijetu.
    ja to tako nekako gledam. naravno, u ovim slučajevima kad je evidentno da nema dubljih problema, u obitelji, nasilja, trauma što dovode do nekakvih poremećaja.
    mislim, govorimo o maloj od mitovski. koji uzrok može tu biti osim karakternih crta, perfekcionizma, manjka samopouzdanja i sl.

aj ako ima neki psiholog, a ima, baš me zanima razlika između psihoanalize i drugih vrsta terapije i njihova učinkovitost. sigurno postoje nekakva istraživanja. pogotovo kod djece.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 20.06.2017. at 09:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •