bakrena_kockica prvotno napisa
Samo sam preletila ovu temu, skužajte ako je netko vec pisao o bas istom problemu (iako mi se iz povrsnog citkanja cini da smo svi u vise ili manje istim situacijama).
Dakle, 2 godine i 3 mjeseca. Mislim da su nam tantrumi navrsili vec godinu, nisam nigdje zapisivala, ali cini mi se da toliko traje.
Skracena verzija (nemam vremena za punu): Sve je NE, ali doslovno sve (cak i stvari koje voli vrlo cesto odbija), osim crtica, nikad nije odbio crtic i stalno ih trazi (mozda sam ja kriva za to jer sam toliko ogranicavala vrijeme provedeno pred ekranima, pa zabranjeno voce...).
Ono sto me razlikuje od ostalih prica je dio u kojem drugi pisu kako je njihovo dijete SVE TO, ALI i zabavno, veselo, duhovito, istrazivacki nastrojeno i sve ono pozitivno sto dolazi sa zahtjevnom djecom. Vecina nasih dana nema to ALI. Cesto se, nakon sto ga stavim spavati, rasplacem muzu jer sam zeljna svog djeteta. Zelim se druziti s njim, provoditi vrijeme s njim koje nije u cviljenju i odbijanju svega.
Ne trazim savjet jer mislim da nema toga sto nisam pokusala, ali svaki je dobrodosao naravno.
Htjela bih samo cuti da postoje i takvi tantrumasi, da im je to dio posla i da ce ta faza jednom ostati iza nas.