Antonija Mia..posto si vec imala urednu trudnocu, ne vjerujem da imas trombofiliju..nazalost zasto se sad ovo dogodilo to je tesko za reci..puno je razloga
Sto se tice sljedeceg feta ukoliko ti nece biti potrebna kiretaza vj da vec za 3 mj mozes ponovno..ali to ce ti najbolje reci ovi u Pfc
Saljem puse i zagrljaje
Antonija Mia..koliko vas je kostalo ovo dodatno sto ste trazili
upravo pitam...jer sam hospitalizirana u petrovoj i nasuprot mene lezi mlada zena koja je isto imala uspjesnu trudnocu zatim 2 spontana jedan sa 6tj a drugi 9tj...isla na tu pretragu koja je pozitivna i sad opet lezi radi trudnoce i pika se heparinom...pitala je dr razlog oni su rekli da je bila puka srece u prijasnjoj trudnoci...sve je to zbunjujuce
Antonija Mia..a sto je embriogen..ja sam si narucila embrioglue..a laser mislis na ono sto kao opnu same morule zareze
embriogen je ta neka otopina u kojoj bude embrio koje bi mi kao trebale imati u maternici kod prirodnog zaceca i sve skupa stim bude transfer...a laser obavezno po meni ga treba uraditi jer kod odmrzavanje opna oko embrio je tvrda...dali bude mogao izaci pitanje...pa mu olaksaju stanjivanjem jedan dio
ma da...tako su ti rekli okvirni datum...meni su u 2 navrata odgadali dolazak...prvi je bio da je u poned pa nista...pa da donatorka dolazi u srijedu pa nista na kraju je punkcija bila u petak...dobili smo 8js jedna se prestala razvijati ostale su nam 7...i dosada svi su se uspjesno odmrzavali i prezivjeli....
Antonia Mia, drži se. Je li bio transfer blastociste ili 3-dnevnog zametka? Vidjeli su samo gestacijsku vrećicu? Nema žumančane vrećice?
S obzirom na tvoje godine, ja bih tražila niskomolekularnu terapiju, barem da ti napišu na bijeli recept da možeš sama kupovati heparin ako ti već neće komisija odobriti.
Inače, beta kad pređe vrijednost od 1000 IU dupla se sporije, ne svakih 48-73 sati. Tebi je sada važniji nalaz ultrazvuka. Sretno!
Posljednje uređivanje od Inesz : 11.07.2017. at 16:28
Ziggy u istoj smo situaciji,i mi se nadamo nece biti odgadjanja jer smo kupili karte
a datum polaska stima...mozes cekati gore...a povratak mozes na aerodrom mjenjati uz naknadu ako treba!! kako ste se snasli za smjestaj? meni je bilo koma jer je tada bila ludnica od turista do maturanata...šupa od hotela za 50 eura...a prvi put smo si uzeli privat apartman blizu klinike...
Uzela sam si flexy za povratak racunajuci ako trebam dan dva produziti da mjenjam..uspjela sam navi u onom clarion congres hotel smjestaj..za 67 eura sa doruckom.. ma lidnica je i meni sad u 8 mj, jedva sam uspjela dobiti sobu..
Nadam se da necu trebati mjenjati nista previse..
Cure da vas pitam..iako mi to bas i nije vazno, ali eto..dali oni kad ides na donaciju, donorku biraju po nekim nasim crtama biraju, tipa visina, boja ociju, kose
Ziggy, uskladjuju i fizicki izgled i krvnu grupu.
Super kaji..kad su ti rekli da dodes?
Posljednje uređivanje od Inesz : 12.07.2017. at 08:02
Opet mi je pola poruke nestalo. Uglavnom izmedju 18. i 20.8 mi je transfer
Ziggy ako mognes gledaj da te neuhvati taj prvi udarni vikend jer klinika nije bas velika i kad su guzve nakon 10 min poslije transfera dodje sestra cehinja i kaze "finish" i da se dignes. Ja sam na to poludila jedanput zato me sad pomjerila. Nedaj se za..... za svoje pare i lezi bar pola sata ili cak sat ako mjehur mogne izdrzati. Jos koza jednostavno mi dekicu maknula, uff kako sam je spicila na tri jezika![]()
Meni su vec u 5 mj rekli za 6.8. Iskreno vec sam nestrpljiva da jedva cekam a malo mi i tesko pomjerati radi go..ali necu se ja tako lako dati..kad osjetim da sam spremna ja cu se dignuti..istina za svoje novce i sto sve prolazimo nesmijemo se dati tako lako
danas vadila ponovo betu i cekam nalaze...ako se povecala budem si kupila fragmin 2500 bez recepta!! nemoze mi skoditi....ova koja me pogledala u petrovoj na uvz je neka lijeva i sve se zale na nju...pem privatniku u petak na uvz...necu odustati idem do kraja...mozda se cudo dogodi![]()
Draga moja mozda je to cudo....a kakav je uzv...zahtjevaj da te netko drugi pogleda,sad bi se vec trebali i otkucaji cuti ako sam dobro izracunala
Posljednje uređivanje od Ziggy40 : 12.07.2017. at 10:28
nista ne kuzim...skroz sam zbunjjena eto...sad sam javila na odjelu i cestitala mi...uvz je u petak...mozda u startu sam imala neku lijenu betu...iskreno nista mi nije jasno...jer su me otpustili s bolnice radi bete kao raste ali nije to to...i kao petak ako ide i tako dalje onda kiretaza nakon uvz...
Dali si u mogucnosti napraviti si privatno uzv..iskreno ja nebi imala zivaca cekati do petka...znam da si nesto govorila da je ma uzv nepravilno
To vjerujem...draga moja zelim ti da se sada nastavi samo duplati i da sve bude u redu..javi nalaz