Stranica 63 od 149 PrviPrvi ... 1353616263646573113 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,101 do 3,150 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Mala88 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje,imam pitanje: receno mi je da se obicno punkcije u pronatalu rade 13 dan donatorkinog ciklusa. E sad ako njen 13 dan pada da bude nedjelja,dali ce raditi tada ili ce odloziti za ponadjeljak,dali je neka imala iskustva sa tim?
    punkcija donatorke se ne rade u toj klinici nego na drugo mjesto...tako da ako treba punktirati to rade i nedeljom...

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala Kaji! A dali neko zna dali estrofem i utrogestan kupujem kada odem tamo ili dobijamo od klinike?
    svi lijekovi od utrogestan,estrofem.progesteron depo itd imate u ljekarnama tamo za kupiti u klinici vam ispise recept i placate u krunama...meni je bilo cak jeftinije nego kod nas..

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Antonija Mia..posto si vec imala urednu trudnocu, ne vjerujem da imas trombofiliju..nazalost zasto se sad ovo dogodilo to je tesko za reci..puno je razloga
    Sto se tice sljedeceg feta ukoliko ti nece biti potrebna kiretaza vj da vec za 3 mj mozes ponovno..ali to ce ti najbolje reci ovi u Pfc
    Saljem puse i zagrljaje

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Antonija Mia..koliko vas je kostalo ovo dodatno sto ste trazili

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Ziggy40 prvotno napisa Vidi poruku
    Antonija Mia..posto si vec imala urednu trudnocu, ne vjerujem da imas trombofiliju..nazalost zasto se sad ovo dogodilo to je tesko za reci..puno je razloga
    Sto se tice sljedeceg feta ukoliko ti nece biti potrebna kiretaza vj da vec za 3 mj mozes ponovno..ali to ce ti najbolje reci ovi u Pfc
    Saljem puse i zagrljaje
    upravo pitam...jer sam hospitalizirana u petrovoj i nasuprot mene lezi mlada zena koja je isto imala uspjesnu trudnocu zatim 2 spontana jedan sa 6tj a drugi 9tj...isla na tu pretragu koja je pozitivna i sad opet lezi radi trudnoce i pika se heparinom...pitala je dr razlog oni su rekli da je bila puka srece u prijasnjoj trudnoci...sve je to zbunjujuce

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Antonija Mia..koliko vas je kostalo ovo dodatno sto ste trazili
    700 eura je transfer i ovo mi je izaslo 1'000....imate jos i embrioglue to je 200 eura dodatno...to je kao ljepilo da nebi plod lutalo i dolutao u jajovodu...ja nisam to uzela jer su mi jajovodi koma...jedna je lezala samnom i uzela je to platila je 1200 eura

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj Antonija Mia prvotno napisa Vidi poruku
    upravo pitam...jer sam hospitalizirana u petrovoj i nasuprot mene lezi mlada zena koja je isto imala uspjesnu trudnocu zatim 2 spontana jedan sa 6tj a drugi 9tj...isla na tu pretragu koja je pozitivna i sad opet lezi radi trudnoce i pika se heparinom...pitala je dr razlog oni su rekli da je bila puka srece u prijasnjoj trudnoci...sve je to zbunjujuce
    To je nazalost isto istina..pogotovo kad smo mlade organizam sve to lakse podnese..najbolje bi ti bilo ako mozes da si iskontroliras onda i mirna si..sve pretrage si mozes napraviti i na uputnicu

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Antonija Mia..a sto je embriogen..ja sam si narucila embrioglue..a laser mislis na ono sto kao opnu same morule zareze

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

To je nazalost isto istina..pogotovo kad smo mlade organizam sve to lakse podnese..najbolje bi ti bilo ako mozes da si iskontroliras onda i mirna si..sve pretrage si mozes napraviti i na uputnicu
    da budem kad zavrsi ova agonija...ali opet se potajno nadam da se bebac zbori i da ostane kod mame...sama dr na odijelu mi je rekla da su bile svakakve rane trudnoce i vec otpisane i koje su se odrzale....daj boze cudo

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

da budem kad zavrsi ova agonija...ali opet se potajno nadam da se bebac zbori i da ostane kod mame...sama dr na odijelu mi je rekla da su bile svakakve rane trudnoce i vec otpisane i koje su se odrzale....daj boze cudo
    Upravo tako...ali ako mozes pripomoci, zasto ne

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Antonija Mia..a sto je embriogen..ja sam si narucila embrioglue..a laser mislis na ono sto kao opnu same morule zareze
    embriogen je ta neka otopina u kojoj bude embrio koje bi mi kao trebale imati u maternici kod prirodnog zaceca i sve skupa stim bude transfer...a laser obavezno po meni ga treba uraditi jer kod odmrzavanje opna oko embrio je tvrda...dali bude mogao izaci pitanje...pa mu olaksaju stanjivanjem jedan dio

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

embriogen je ta neka otopina u kojoj bude embrio koje bi mi kao trebale imati u maternici kod prirodnog zaceca i sve skupa stim bude transfer...a laser obavezno po meni ga treba uraditi jer kod odmrzavanje opna oko embrio je tvrda...dali bude mogao izaci pitanje...pa mu olaksaju stanjivanjem jedan dio
    a kaj se tice svega toga ne vrijedi sad ista narucivati...nego kad dojdete tamo kod embriologa i kad vam pojasni kakvi su onda mu velite sve sto zelite dodatno...i to je to

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Hvala ti..dali si trebala naruciti ranije taj embriogen ili imaju tamo?

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

ja ti nisam imala svijezi transfer jer sam taj ciklus imala ciste...pa mi je odgodeno ali sam morala doci u prahu kad i donatorka da muz daje svoj doprinos i da platimo cijelo ukupnu svotu...koliko si dobila js?

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

ja ti nisam imala svijezi transfer jer sam taj ciklus imala ciste...pa mi je odgodeno ali sam morala doci u prahu kad i donatorka da muz daje svoj doprinos i da platimo cijelo ukupnu svotu...koliko si dobila js?
    Jos nisam bila..6.8. krecem..punkcija bi trebala biti 7.8.

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala ti..dali si trebala naruciti ranije taj embriogen ili imaju tamo?
    ne...nikakva narudzba...sve kad budes na razgovoru s embriolog i kad ti objasni kakvi su i koliko su ostali zamrznuti...onda se izjasnis kaj sve hoces i od tamo ides na blagajni sve placati i zatim transfer

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

ne...nikakva narudzba...sve kad budes na razgovoru s embriolog i kad ti objasni kakvi su i koliko su ostali zamrznuti...onda se izjasnis kaj sve hoces i od tamo ides na blagajni sve placati i zatim transfer
    Super..hvala ti puno na info

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Jos nisam bila..6.8. krecem..punkcija bi trebala biti 7.8.
    ma da...tako su ti rekli okvirni datum...meni su u 2 navrata odgadali dolazak...prvi je bio da je u poned pa nista...pa da donatorka dolazi u srijedu pa nista na kraju je punkcija bila u petak...dobili smo 8js jedna se prestala razvijati ostale su nam 7...i dosada svi su se uspjesno odmrzavali i prezivjeli....

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

ma da...tako su ti rekli okvirni datum...meni su u 2 navrata odgadali dolazak...prvi je bio da je u poned pa nista...pa da donatorka dolazi u srijedu pa nista na kraju je punkcija bila u petak...dobili smo 8js jedna se prestala razvijati ostale su nam 7...i dosada svi su se uspjesno odmrzavali i prezivjeli....
    ali tebi ne treba embriogen jer ga dobijes unutar cijene kod svijezeg transfera...ja sam shvatila da ides ne fet....sorry

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

pozdrav, evo upravo sam se prijavila...bila sam 14.06 po drugi put na fet transfer s doniranom js...9dn pozitivan test 13dn beta 536,9 a 15dn 900...i od tada sve krenulo nizbrdo...ne dupla se beta sad sam 25dn imala betu 5400...na uvz se vidi nepravilna GV i nedaju previse nade sutra ponavljam betu! kaj se dogodilo neznam...dali nakon toga bi trebala nekakve dodatne pretrge npraviti tipa trombofilij ili kaj jos...imam 45g..unaprijed vam se zahvalujem...i da postupak je bio u PFC
    Antonia Mia, drži se. Je li bio transfer blastociste ili 3-dnevnog zametka? Vidjeli su samo gestacijsku vrećicu? Nema žumančane vrećice?

S obzirom na tvoje godine, ja bih tražila niskomolekularnu terapiju, barem da ti napišu na bijeli recept da možeš sama kupovati heparin ako ti već neće komisija odobriti.
    Inače, beta kad pređe vrijednost od 1000 IU dupla se sporije, ne svakih 48-73 sati. Tebi je sada važniji nalaz ultrazvuka. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Inesz : 11.07.2017. at 16:28

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Nadan se da mi nece odgadati jer sam kupila avionske karte..super znaci 8 komada..bravo

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Ziggy u istoj smo situaciji,i mi se nadamo nece biti odgadjanja jer smo kupili karte

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Ziggy u istoj smo situaciji,i mi se nadamo nece biti odgadjanja jer smo kupili karte
    Ja sam pitala i rekli su mi da ev jedan dan dva moze biti pomaknuto

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Antonia Mia, drži se. Je li bio transfer blastociste ili 3-dnevnog zametka? Vidjeli su samo gestacijsku vrećicu? Nema žumančane vrećice?

S obzirom na tvoje godine, ja bih tražila niskomolekularnu terapiju, barem da ti napišu na bijeli recept da možeš sama kupovati heparin ako ti već neće komisija odobriti.
    Inače, beta kad pređe vrijednost od 1000 IU dupla se sporije, ne svakih 48-73 sati. Tebi je sada važniji nalaz ultrazvuka. Sretno!
    mislis sad da se pocnem pikati s heparinom?? bila je 13dn 536 15dn 900 19dn 2100 21dn 3900 24dn 5400....sutra opet vadim!! samo gv i to nepravilnu danas sam 6tj+2...

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

i meni su bile 2 morule fet....tebi je uspjelo?
    AntonijaMia dobro nam dosla. Zao mi je da to prolazis i nadam se da ce sve biti ok. Meni je prva donacija uspijela ali sam nazalost imala MA u sedmoj nedelji. Sad u osmom mjesecu idemo opet.

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj kaji prvotno napisa Vidi poruku
    AntonijaMia dobro nam dosla. Zao mi je da to prolazis i nadam se da ce sve biti ok. Meni je prva donacija uspijela ali sam nazalost imala MA u sedmoj nedelji. Sad u osmom mjesecu idemo opet.
    kaj to znaci MA?

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

kaj to znaci MA?
    Missed abort/ pobacaj

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Missed abort/ pobacaj
    a beta ti se normalno duplala od pocetka? jesu ti rekli uzrok...dali si napravila dodatne neke pretrage...jesi bila na kiretazi ili se samo od sebe ocistilo?

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Nadan se da mi nece odgadati jer sam kupila avionske karte..super znaci 8 komada..bravo
    a datum polaska stima...mozes cekati gore...a povratak mozes na aerodrom mjenjati uz naknadu ako treba!! kako ste se snasli za smjestaj? meni je bilo koma jer je tada bila ludnica od turista do maturanata...šupa od hotela za 50 eura...a prvi put smo si uzeli privat apartman blizu klinike...

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

a datum polaska stima...mozes cekati gore...a povratak mozes na aerodrom mjenjati uz naknadu ako treba!! kako ste se snasli za smjestaj? meni je bilo koma jer je tada bila ludnica od turista do maturanata...šupa od hotela za 50 eura...a prvi put smo si uzeli privat apartman blizu klinike...
    Uzela sam si flexy za povratak racunajuci ako trebam dan dva produziti da mjenjam..uspjela sam navi u onom clarion congres hotel smjestaj..za 67 eura sa doruckom.. ma lidnica je i meni sad u 8 mj, jedva sam uspjela dobiti sobu..
    Nadam se da necu trebati mjenjati nista previse..

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Cure da vas pitam..iako mi to bas i nije vazno, ali eto..dali oni kad ides na donaciju, donorku biraju po nekim nasim crtama biraju, tipa visina, boja ociju, kose

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ziggy, uskladjuju i fizicki izgled i krvnu grupu.

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti..

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

a beta ti se normalno duplala od pocetka? jesu ti rekli uzrok...dali si napravila dodatne neke pretrage...jesi bila na kiretazi ili se samo od sebe ocistilo?
    Jeste normalno se duplala. Nije mi trebala kiretaza. Poslije jednog pobacaja ovdje ne salju na dodatne pretrage. Samo ako se nedaj boze vise puta dogodi. Uzrok se tesko pronalazi tako rano. Najcesci uzrok pobacaja je genetski poremecaj tj.kromosomska greska embrija

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Rominka kako si ti? Jesi isla na kontrolu radi ciklusa? Meni su danas javili opis donorke

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Super kaji..kad su ti rekli da dodes?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

mislis sad da se pocnem pikati s heparinom?? bila je 13dn 536 15dn 900 19dn 2100 21dn 3900 24dn 5400....sutra opet vadim!! samo gv i to nepravilnu danas sam 6tj+2...
    draga, kad imaš drugi UZ? radi lošeg nalaza ultrazvuka, sada i nema baš smisla za heparin... no, pričekaj sljedeći ultrazvuk...
    ali svakako bih se konzultirala s liječnicima u češkoj za novi FET i heparin, i ostalu terapiju koju u češkoj daju.

sretno!
    Posljednje uređivanje od Inesz : 12.07.2017. at 08:02

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Super kaji..kad su ti rekli da dodes?
    Rekla mi je da bi dobro bilo da me pomjeri za jednu sedmicu dalje jer su guzve prvu sedmicu kad se sonja vrati sa godisnjeg ( vise od 30 transfera
    Posljednje uređivanje od kaji : 12.07.2017. at 08:17

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Opet mi je pola poruke nestalo. Uglavnom izmedju 18. i 20.8 mi je transfer

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Rominka kako si ti? Jesi isla na kontrolu radi ciklusa? Meni su danas javili opis donorke
    Bila na uzv i sve je ok. Cekam m i nadam se da ce doci normalno, po ps, i onda u 8 mj kontrola hormona i stitnjace. I ako sve bude po planu u 9 mj se spremamo za novi FET.

vidim da bi te pomjerili za tjedan dana. Iskreno, bolje ti je. Najgore je nakon god kad im je guzva.

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Ziggy ako mognes gledaj da te neuhvati taj prvi udarni vikend jer klinika nije bas velika i kad su guzve nakon 10 min poslije transfera dodje sestra cehinja i kaze "finish" i da se dignes. Ja sam na to poludila jedanput zato me sad pomjerila. Nedaj se za..... za svoje pare i lezi bar pola sata ili cak sat ako mjehur mogne izdrzati. Jos koza jednostavno mi dekicu maknula, uff kako sam je spicila na tri jezika

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Bila na uzv i sve je ok. Cekam m i nadam se da ce doci normalno, po ps, i onda u 8 mj kontrola hormona i stitnjace. I ako sve bude po planu u 9 mj se spremamo za novi FET.

vidim da bi te pomjerili za tjedan dana. Iskreno, bolje ti je. Najgore je nakon god kad im je guzva.
    Super draga sad ce to proletiti. I meni je drago da su me pomjerili. Par dana mi nista neznaci kad vec ovoliko cekamo

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Meni su vec u 5 mj rekli za 6.8. Iskreno vec sam nestrpljiva da jedva cekam a malo mi i tesko pomjerati radi go..ali necu se ja tako lako dati..kad osjetim da sam spremna ja cu se dignuti..istina za svoje novce i sto sve prolazimo nesmijemo se dati tako lako

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    draga, kad imaš drugi UZ? radi lošeg nalaza ultrazvuka, sada i nema baš smisla za heparin... no, pričekaj sljedeći ultrazvuk...
    ali svakako bih se konzultirala s liječnicima u češkoj za novi FET i heparin, i ostalu terapiju koju u češkoj daju.

sretno!
    danas vadila ponovo betu i cekam nalaze...ako se povecala budem si kupila fragmin 2500 bez recepta!! nemoze mi skoditi....ova koja me pogledala u petrovoj na uvz je neka lijeva i sve se zale na nju...pem privatniku u petak na uvz...necu odustati idem do kraja...mozda se cudo dogodi

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

danas vadila ponovo betu i cekam nalaze...ako se povecala budem si kupila fragmin 2500 bez recepta!! nemoze mi skoditi....ova koja me pogledala u petrovoj na uvz je neka lijeva i sve se zale na nju...pem privatniku u petak na uvz...necu odustati idem do kraja...mozda se cudo dogodi
    evo stigla beta 10310...prije 2 dana je bila 5400...i kaj sad??

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Draga moja mozda je to cudo....a kakav je uzv...zahtjevaj da te netko drugi pogleda,sad bi se vec trebali i otkucaji cuti ako sam dobro izracunala
    Posljednje uređivanje od Ziggy40 : 12.07.2017. at 10:28

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Draga moja mozda je to cudo....a kakav je uzv...zahtjevaj da te netko drugi pogleda,sad bi se vec trebali i otkucaji cuti ako sam dobro izracunala
    nista ne kuzim...skroz sam zbunjjena eto...sad sam javila na odjelu i cestitala mi...uvz je u petak...mozda u startu sam imala neku lijenu betu...iskreno nista mi nije jasno...jer su me otpustili s bolnice radi bete kao raste ali nije to to...i kao petak ako ide i tako dalje onda kiretaza nakon uvz...

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Dali si u mogucnosti napraviti si privatno uzv..iskreno ja nebi imala zivaca cekati do petka...znam da si nesto govorila da je ma uzv nepravilno

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Dali si u mogucnosti napraviti si privatno uzv..iskreno ja nebi imala zivaca cekati do petka...znam da si nesto govorila da je ma uzv nepravilno
    ici cu da privat...u suncu! tamo sam sve pretrage radila za prague...jer da ides po drzavnim bolnicama onda prije docekas mirovinu...uzas

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

To vjerujem...draga moja zelim ti da se sada nastavi samo duplati i da sve bude u redu..javi nalaz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •