Evo me, uzivala malo u izlasku za rucak (pustili su me na rucak iz bolnice, pitala sam, nisam pobjegla). Buduci da sam bila dobra, pustaju me i sutra za rucak van. Inace se preko vikenda u bolnici nista ne dogadja, samo se broje puni krevetiNo comment.
u ponedjeljak cu vidjeti enfokrinologa i netko ce valjda ocitati pretrage.
Nego, Lili, carice. Tako sve lijepo i po planu, slusas trenera, jedes pravilno, i sve se lijepo poklopi. Nadam se da ce i meni biti tako.
Spajka, dobrodosla natrag. I sretno trckaranje tebi i mb veceras. Pazite se nevremena!

No comment.
drzi se!
bravo! Svaka cast!
!
imala sam neke recepte, al kako sam ja odokativan tip ipak sam po svome: 1,5 limun, 1 naranča, shaker pun vode pa dodala meda da mi bude fino slatko i na vrhu žličice soli (zbog gubitka elektrolita da veže vodu i da ne dehidriram). Kad sam ga probala činilo mi se bljutavo zbog soli, pa sam rekla da ga više neću ni radit. No kad smo trčali, na okrepama sam ga uzimala i bio mi je supeer, uopće nisam osjetila sol.
i samo objaviš 24km, ko da si 2,4 km, odlična si 

? Nemojte da guglam.
a mogla sam lijepo odradit trening ujutro. Roba je sa mnom pa ćemo vidjet. Moram provjerit s mamom jel negdje žuri poslije (čuva mi djecu).