Stranica 533 od 581 PrviPrvi ... 33433483523531532533534535543 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 26,601 do 26,650 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Mono111 kad je tebi bilo"zm? Jer mi imamo termin razliku 1dan.moja zm.bila u 02.07.moje grudi ne bole od pocetak. Tak da nema pravila ja sam imala obilno krvarenje nakon pregleda. Sad je nestalo oko tj dana sam imala tockice smeđe. Meni je jedino jako muka i ne mogu jesti. Kad ides na kombinirani test?

Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

@Mala riba, ovo su uvijek tužne vijesti koje me rastuže jer smo to prošle, ali samo hrabro dalje. Osmijehnut će se sreća, evo govorim ti nakon 10 godina čekanja..

@Snelly, ja također sa Solgarovim magnezij citratom, nikakvih problema sa stolicom. Dapače, sve štima bolje nego prije trudnoće To pripisujem benefitu što pijem i Solgar Prenatal, Herbalife omegu, Floradix željezo i Folacin..

Danas 29+2, sve ok... na malo jaču hranu, dođe žgaravica što je logično obzirom da se trbuh podigao. Još jedan znak da pripazim na hranu haha
    Bebica boksa učestalo, spavam ok, najčešće lijevi bok, a i često mokrenje se od 27.tjedna ponovo javilo.

Da pitam, da li i vi hrčete u trudnoći? Ja ajmeeee.. nikad prije, sad i psa doma uplašim
    Posljednje uređivanje od glow : 10.09.2017. at 12:28

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Mono potpisujem sve sto su cure rekle! Glow haha ne samo da znam hrkati dok spavam (nekad i probudim samu sebe) nego mi se dogodi i dok hodam ulicom da slucajno glasno zahrcem- jako neugodno

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Mono- i mene su tad cice prestale boliti. Pa se opet nekad bol vrati na dan dva. I onda skuzim da su jos vece
    A meni je tek nekako "opustenije" bilo od kad sam pocela bebu osjecati svaki dan, znaci oko 18-19tt. Osjecala sam ga i prije ali znao je 2 dana mirovati i onda bi bila panika. Sad tocno znam kad ce se javiti. Ali ipak pred pregled krenem u analize.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hvala cure na podijeljenim iskustvima ! Znam da srce kuca i da je to najvaznije ! Ali me opet jako strah....i dns po noci je cijelo vrijeme bilo prisutno smedje krvarenje, ne iscjedak, nego bas kao smedja krv rijetka...a posto se dizem onak svakih sat vremena na wc po noci ( inace imam slab mjehur ) bas sam se uplasila. Tako mi do sad nije bilo.

Miuta, zadnja M je bila 4.7.a transfer je bio 25.07., tako da mozda je i radi toga malo odstupanje, makar....ma ne znam.
    U 12 tt idem na mini anomaly scan, htjela sam raditi Ninfty ili Harmony ali sam imala neocekivane troskove i nemam
    Tako da cu otici na uzv samo. Even.vaditi krv za onaj triple ili kako se vec zove...makar i ti postoci koji mi dodju me samo mogi zabrinuti....
    Imam jos par tjedana do tad pa cu biti pametnija valjda, hahahha.

Da li neka cura mozda od vas pije ili je pila Bromergon?? Zanima me kada ste ga prestale piti?? Ja ga jos uvijek pijem, u cet idem kod endokrinologa, ali mi je jos prije rekla da kod mene za svaki slucaj ostavlja Bromergon do 14 tt.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj glow prvotno napisa Vidi poruku
    Da pitam, da li i vi hrčete u trudnoći? Ja ajmeeee.. nikad prije, sad i psa doma uplašim
    Ja hrcem vec neko vrijeme
    Muz mi je to njezno natuknuo, a i samu sebe sam par puta probudila. Jedino se pas jos nije pozalio

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Glow- ja užasno hrcem,toliko da muza i većeg psa otjeram u boravak spavati,samo manji pas toliko tvrdo spava da mu smeta...
    Ali sad smo kupili nadmadrac jer su nam madraci bili loši i malo manje hrcem ....
    Mono - ne radiš vise,odmaraš koliko možeš ? Tako mi je zao sti nemaš ni malo predaha,stalno brige...Ajde neka nam čim prije prođe i tih 30 tjedana,pa makar ne spavale sljedećih godinu dana.
    Ja idem u srijedu na taj triplle i već me sad prpa

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hadasa,
    Ne radim, lezim po cijele dane, sve me vec boli od lezanja, hahaha...
    Koji si sad tjedan??

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Držite se, cure. Sve mi je poznato, svaki mjesec neki novi strahovi. Al prođe, meni je tamo od 30. tjedna super, daleko sam mirnija. I sad mi se ne da rodit

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja cekam 35 tt da budem mirna.... valjda. Svi ovi ostali tjedni me nisu smirili.
    A onda se jos samo brinem oko poroda jer iako ne sumnjam u svoje tijelo, sumnjam u doktore da ce pravovremeno prepoznati eventualni problem jer x razloga. Mama mi je bila med. sestra na ginekoloskom odjelu i previse horor prica znam da bi se osjecala ugodno.
    S druge strane iz istog razloga znam puno previse o porodu pa sad ucim muza da zna prepoznati eventualne komplikacije i ne dopustiti doktorima da samo odmahnu rukom jer kao sve je to normalno ili ja samo dramim.
    Ono glavi razlog zakaj zelim muza u radjaoni je da mi bude backup ako ja nebum u stanju derati se na doktore ☺ a onda moze i sve ostalo ))

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Mono-15 tjedan ,ja ne mogu ležati ,uglavnom jos radim neke stvari na kompu za posao,lagano nešto malo kuham i čistim,odmaram često i zbilja sve bez nervoze.Idem u šetnje s psima,godi mi svijezi zrak i priroda,malo sam sad opuštenija i točno znam svoje granice . Danas mi se uvalili gosti s dvoje ali bas zločeste djece i vise ni takva druženja ne želim,roditelji koji ne mare plus djeca koja ne znaju sto bi već uništila,bacila . Neka se ljudi razljute ali mir mi je sad najbitniji...jos je dosta toga pred nama i nema mi smisla gubiti živce i uzrujavati se radi nečeg sto mogu izbjeći . Izbjegavam price i čitanje o porodima jer se stresiram previše , doziram informacije. Ali da strah postoji,naravno da da .
    Posljednje uređivanje od Hadasa : 10.09.2017. at 23:29

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja sam stalno u nekom strahu. Taman prođe jedan, dođe drugi. Od kako se beba mice svaki dan mi je malo lakse, ali sad me drzi strah da se nisam otvorila pa ni ne znam. Kad sjednem ma wc imam osjecaj pritiska dole, kao da ce mi sve ispasti. U petak imam pregled nakon duuga 4 tjedna, nadam se da ce sve biti u redu.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

I ja se jako bojim preranog otvaranja...imala sam 4 kiretaze, a i taj Ashermanov sy mi ne ide u prilog....

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ooleot i ja se toga bojim na porodu. A kao sto mozete vidjeti vrijeme u koje vam pisem, sad sam upravo strahove isto prezivjela..kad god bi se probudila u noci nisam bebu osjetila. Svasta sam radila da vidim jel ziva (i slatko jela i vodu pila i nista nista). Pa sam u suzama budila muza..on joj je jadnoj pustio neku pjesmicu pa je proplesala (ne damo joj ni da se odmori ) Al grozni su mi to stresovi, najgore mi je sto sam mastovita u razmisljanjima i vidim u glavi takve slike da je to strasno. Ugl sve je ipak ok.
    Al da vas pitam: cula sam da se bebica smiri prije poroda.. jel to istina? Koliko ranije se to dogodi?
    Mislim ja sam tek 36tj al da se znam pripremiti.
    Oprostite mi na gigantskom postu.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Lasica, znam kako ti je. Moje se bebe nisu smirivale prije poroda , samo su manje udarala, vise su to bila rastezanja jer imaju manje mjesta unutra. Mali me na samom porodu udarao sa nogicama po rebrima stalno, kao da se zeli odgurnuti van.
    Mene muci sta ako sam se u ta 4 tj otvorila, a kad dodem na pregled biti ce kasno? U zadnjoj t sam dosla na pregled tj dana prije termina otvorena 8 cm a da nista nisam osjetila.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Lasice možemo mi to Meni se noćas bacakala, a imala sam pritisak dolje i tako jake BH da sam mislila da će prijeći u trudove. Pa sam šetala cijelu noć i pitala se je li normalno da se toliko odguruje, ne bi li se trebala smiriti... Rekla bih da je svaka beba drugačija

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Pozdrav cure jos jednom!
    Da li mi itko moze reci gdje mogu pisati ili pitati dobit neku informaciju od cura koje su jile u slicnoj situaciji? Postavila sam ovdje post medjutim valjda nije za ovu temu p nisam vjerovatno dobila odgovor,bila bi jako zahvalna jer sam zabrinuta i u strahu..hvala Vam unaprijed svima

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Eci, a da odes na hitnu provjeriti ako te brine? Ja bih vjerojatno otisla, veliki sam panicar. Aish, meni nikad dobro kad me nenormalno lupa mislim si jel ok, kad ne lupa isto.. jadno dijete samnom
    Jos malo, drzim nam fige
    Jel osjecas da ce skoro?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mono, je li ti stalo krvarenje?
    lasice, jesi bila kuma?
    aish, jos malo i ustupas prvo mjesto lasici

Ja na svaki mjehuric pomislim da mi se beba javlja, ali pretpostavljam da su to ipak crijeva, jer bude nekako u razini pupka, lijevo.
    Kad ste ih vi prvi put osjetile?
    Mi smo danas 16+1 tt
    Posljednje uređivanje od Optimist : 11.09.2017. at 12:26

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Optimist, ja sam prvi put oshetila u 16. tj, ali meni je 4.beba. Trebala bi osjetiti skroz nisko iznad stidne kosti. Maternica ti sada dode do negdje 4 prsta ispod pupka.
    Kupila sam si sumeci magnezij ,onaj iz dm-a od 400g, A pijem i ele baby koji isto ima Mg u sebi. Pa si sad mislim da mi nece to biti previse Mg?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Znaci, ipak su bila crijeva.
    Jedva cekam da je osjetim
    Koliko ima mg u Ele?
    Trudnice piju i 800 mg. Jedino ako ti bude izazivao proljev, smanji (prepolovi taj sumeci) ili probaj neki drugi (najbolji je magnezijev citrat).

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I ja sam stalno osjećala pritisak dolje i strahovala da se možda otvaram. Još kad je beba počela lupati nogama po cerviksu, uf. A evo me sad, ništa se nije promijenilo, jedva za prst uloživa. Nevjerojatno za četvrto dijete, 39. tjedan i trudnoću u kojoj sam većinu vremena provela ležeći zbog skraćivanja cerviksa i prijetećeg prijevremenog porođaja.
    Ctg danas uredan, trudova nema

Optimist, ako to nije beba, mogla bi uskoro

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Mono - meni je za Bromergon dr rekao do 12tt, e sad ovisi o doktoru, koji tjedan plus minus sve je to ok. Ja sam to nazalost prekasno saznala i pila ga i duze ali nadam se da nije veliki problem.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

glow - ja isto navodno hrcem :/ a nisam ni puno kila dobila, ajme meni nece valjda tako ostat!

Optimist - prvu bebu sam osjetila sa 20tt (posteljica sprijeda), i bili su bas slabašni udarci cijelu trudnoću.
    Bebu no.2 sa 17 (posteljica sprijeda/bočno). I na poziciji gdje je posteljica ja njega nikad ne osjetim. A mimo nje luduje. Tako da je meni bas ogromna razlika...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja tek sad sa 23tt osjetim udarce kod pupka. Prvi budu dosta nize

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Optimist jesam uspjela sam!!! Kada smo dosli na cres, prva noc s petka na subotu je bila ziva panika (strasno sam se bojala da ne krene porod).. drugi dan sam bila opustena Jedino mi je bilo smijesno kod maticara kada mi se krenuo znoj slijevati medu nogama..a ja nisam sigurna jel znoj ili vodenjak hahaha.. ali evo nas nazad u jednom komadu. Ja isto mislim da je 800mg okej dok nema proljeva. Ja sam bebu isto osjetila kao mjehurice ali mislim da bi trebalo biti nize- iako nikad ne znas, al uskoro ce to krenuti!
    Aish, jos uvijek si skroz zatvorena? Ajmee.. vjerujem da jedva cekas! Drzim fige da krene sto prije

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Optimist,
    Pa cijelo vrijeme je ta neka tamno smedja sukrvica, kao neke zilice....ne znam ! Drugi put mi to nije bio dobar znak, pa sam zabrinuta naravno !
    Idem u sri na redovan uzv pa cu valjda znati vise...

Lasice,
    Jojjjjj, opet ??? Nadam se da si pustila bebi " onu " pjesmu, hahahahahahahaa, malo mi je sad smjesno, sorry....
    Glavno da je ona proplesala !!

Monali,
    Idem u cet kod endo pa ce mi reci kad da prestanem. Jesi ga postepeno smanjivala ili si samo odjednom prestala uzimati??

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Mono mislis na despacito ili happy song haha? Happy song je upalio!!!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uh, mono, misa mu, valjda ce i to brzo prestati da malo predahnes. Ima li gin. ikakvu teoriju sto bi to moglo biti, od cega?

lasice
    Svaka ti cast! Bebonjica ti je bila na vaznom zadatku

Danas nista od mjehurica, stalno osluskujem. Valjda se pisuljica bude uskoro javila.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Evo i ja imam strah od otvaranja, pogotovo zbog ranog otvaranja u prvoj T.. sve me strah idućeg pregleda jer mi je u prošloj T bas taj bio pregled D.

Ja sam 19t i osjetim bebu već tjedan dana onako lijepo..

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Mono, od jednom sam ga prestala piti jer sam ionako dosta prešišala i duže pila. Doktor se doslovno derao, upsic! A kad mi nitko nije rekao, kak da znam...

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Lasica,
    Hahhah, mislim na Despacito !

Optimist,
    Pa rekla je da ta roza krv, kad se pojavi moze biti od pucanja zilica, jer kako je GV ima dosta agresivno tkivo ( u tom smislu ) kako raste i prijanja za endometrij, ti spojevi gdje su zilice znaju puknuti i od tud roza krv, to se i dalje smatra kao implantacijskim krvarenjem....e sad, ta smedja krv ne znam....i ta sukrvica ne znam...nisam se sjetila pitati jer mi je tad bila iskljucivo roza krv...ali mi se znalo pojaviti tu i tamo te zilice.
    A smedji iscjedak, mrvice mogu biti od utrogestana, tako je rekla...

MonaLi,
    Meni je endokrinologica rekla da se Bromergon moze piti i cijelu T, da je potpuno siguran...u drugoj T mi je rekla da prestanem u 7 tt jer je prirodno da prolaktin raste u T i da nema potrebe vise..
    Onda je bio spontani, ali nije radi toga, jer je vec bio zapoceo..i onda kad sam dosla nakon toga je rekla da ipak prestanem piti u 14 tt jer su neka istrazivanja dokazala da nagli porast prolaktina ( u slucaju prestajanja uzimanja Bromergona ) moze odbaciti plod i moze spontani biti, makar je to rijetko, ali za svaki slucaj ipak do 14 tt kad plod vec naraste i bude sigurnije...i sad idem pa cu vidjeti da li ce mi reci postepeno ili samo prekinuti odjednom...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mono111 prvotno napisa Vidi poruku
    Optimist,
    Pa rekla je da ta roza krv, kad se pojavi moze biti od pucanja zilica, jer kako je GV ima dosta agresivno tkivo ( u tom smislu ) kako raste i prijanja za endometrij, ti spojevi gdje su zilice znaju puknuti i od tud roza krv, to se i dalje smatra kao implantacijskim krvarenjem....e sad, ta smedja krv ne znam....i ta sukrvica ne znam...nisam se sjetila pitati jer mi je tad bila iskljucivo roza krv...ali mi se znalo pojaviti tu i tamo te zilice.
    A smedji iscjedak, mrvice mogu biti od utrogestana, tako je rekla...
    Ta smeđa je vjerojatno stara krv od pucanja žilica, koja nije odmah istekla…pa još u kombinaciji s utrićima, koje oboja pa sve skupa tako izgleda.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja na 18+4, niti ne znam da sam trudna . Bebu slabo osjetim, nisam ni u proslim trudnocama prije 21-22 tjedna. Poslusam baby watcherom tu i tamo. Jos nosim svoju predtrudnicku odjecu, prva trudnoca u kojoj ne krvarim... i tako. Mogla bih ovako cijeli zivot biti trudna.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Mono - nemam pojma ali Bromergon onemogucava laktaciju, pa sad kad to znam nema mi smisla da endokrinolog kze da se slobodno pije cijelu trudnocu?

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Ja na 18+4, niti ne znam da sam trudna . Bebu slabo osjetim, nisam ni u proslim trudnocama prije 21-22 tjedna. Poslusam baby watcherom tu i tamo. Jos nosim svoju predtrudnicku odjecu, prva trudnoca u kojoj ne krvarim... i tako. Mogla bih ovako cijeli zivot biti trudna.
    Ajme blago ti se!
    Ja u trudničkim tajicama već 5 tjedana..

Cure, jel koja od vas ima neki čudan osjećaj u trbuhu pri nekim pokretima kao da stegne u dijelu trbuha, onako neugodan osjećaj , ne boli nego kao da se pokidaju ligamenti ili mišići, ne znam kako opisat..?
    Najčešće pri okretu iz trupa ili kod ustajanja..

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Optimist,

Ne znam...moguce, izludjuje me to...primjetila sam da je bas prisutno kada taj glupi Utrogestan curi....koliko god lezala, uvijek malo izadje...

MonaLi,
    Bromergon se vjerovatno koristi cijelu T kod nekoga tko ima neki adem na hipofizi, tada se valjda svakako mora drzati pod kontrolom koliko toliko....
    Mislim rekla je da nece stetiti i ako se pije cijelu T, da nije stetan za plod, ali da se meni sigurno ukida jer nema potrebe....ali da, u pravu si, on sprijecava mlijeko....

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Cure,jel se smije u trudnoci piti soda bikarbona?
    Znaci popila bih navecer kad me uhvati ludacka zgaravica kod koje ne pomaze nista

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jesi probala Reflustat? Meni pomogne, iako ne vidim zašto ne bi mogla popiti sodu bikarbonu

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Sto se tice soda bikarbone oprecna su misljenja,neki kazu da nike problem nikakav dapaxe,a neki kazu ne pij,ja sam jednom ili dva put popilaa kad me bas sarafilo,a inace uzmem badema par pozvacem i prestane istantno. A za sodu govore da ima ljekovita scosjtva,tipa za organizam koji je zakiseljen drzi ga alkalnim(ako sam se dobro izrazila) i jos sto sta.. eto moje iskustvo

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Soda bikarbona se ne preporuca u trudnoci. Jesi probala sa bademima ili kefirom?
    Aish da li je i tebi trbuh brzo narastao u ovoj t? Moj je kao da sam bar mj dana vise trudna.
    Meni su prestale kontrakcije, mozda od Mg, ne znam. U elevitu ga je malo, mislim oko 50 mg.
    U ovoj t se uzasno bojim svega i bas mi je i neugodno pred dr jer mi je peta trudnoca pa bi mogla i znati neke stvari i simptome koji su normalni , ali ne mogu si pomoci. Valjda sto vise znas, vise se i bojis.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

dominikslatki,
    to te bole kruzni ligamenti maternice koji ju vezu za prepone, a kako ona raste i pomice se gore oni se natezu.
    Najcesce se javlja bol pri kasljanju i naglom ustajanju. Kad kasljes ili kises pokusaj se malo zgrbiti prema koljenima.
    Ja sam primijetila da mi bol ovisi cak i o strani na kojoj spavam, tj ako predugo budem na "zabranjenom" desnom boku me taj cijeli dan boli desna strana. A utjece mi i punoca debelog crijeva, bol barem djelomicno popusti nakon stolice.
    Inace imam krute ligamente pogotovo u nogama pa zasto bi s ovima bilo drugacije?

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

U svim mi je trudnoćama, osim u prvoj, trbuh brzo narastao. Meni je to zbog dijastaze, pa sam već u trećem izgledala kao u šestom, ali se onda malo popuni. Da nije tako, vozila bih ga u tačkama sad
    Meni je treće tromjesječje bilo lakše što se tiče kontrakcija nego prva dva, ja sam zapravo stalno imala neki pritisak, zatezanje i tek kad se maternica podigla mi je postalo lakše. Vjerojatno i zato što se beba okrenula glavom prema dolje. Prave pravcate BH do prije tjedan dana jedva da sam i osjetila. Sad ih već ima i ne pijem magnezij.
    Koliko si ti sad trudna Eci?
    Posljednje uređivanje od aishwarya : 12.09.2017. at 09:06

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Za sodu ne znam ali meni bademi u koje se svi kunu nisu nimalo pomogli. Jedino sto mi pomaze je mineralna voda (ja od svega dobim zgaravicu, pa cak i od obicne vode). Doktor mi je rekao da smijem uzeti Reduflux ali ni on nije nešto previše pomogao... Dakle, moj svijet je mineralna...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

snelly, koliko znam, mozes piti sodu, kupi u ljekarni.
    Jesi probala Rennie? Za njega su mi ginekolozi potvrdili da se smije. Smije se i Gastal, ali on ima aluminija pa bolje Rennie.
    I vidi i ovo sto spominje aish.

mono, ne mozes sprijeciti curkanje utrica, neapsorbirani dio (kapsula) mora izaci van. Ali mora biti bijelo, ne smedje.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Snelly, meni su rekli pomijesati jabucni ocat (ali domaci) s vodom i popiti za zgaravicu.. jos nisam probala. Btw ni meni bademi ne pomazu. Optimist, mislim da mono ima taj smedi iscjedak jer se od krvi nakupljene unutra od pucanja tih zilica, utric oboji..

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Da, da, to sam i napisala u prethodnom postu, ali i ovo za inace curkanje utrica da je ne brine, jer je normalno da malo iscuri.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Optimist i Lasica,
    Da, moze biti i to, ali mi je rekla i moja i ova na hitnoj da se neki put moze i od utrogestana biti takav smedji iscjedak, ako se slucajno ozlijedi pri stavljanju...tako mi je rekla...ne znam

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

To se i meni dogodilo kada sam stavljala vaginalete. Valjda sam se ogrebla pa je malo krvarilo, a kad se krv pomjesa sa tim rastopljenim izgleda kao da je ima puno.
    Sada sam 20.tj. Isto tako mi je iskocio trbuh odmah, a sad mi se cini da stagnira.
    Aish sto je to dijastaza?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mono, ja nekako mislim da ce se tebi sve to stabilizirati kad se formira posteljica. Mislim, to je proces koji traje naravno. Koji si sad tt i da li primjecujes da se krvarenje nesto smanjilo u odnosu na period prije par tjedana ili je nepromijenjeno?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •