Stranica 543 od 581 PrviPrvi ... 43443493533541542543544545553 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 27,101 do 27,150 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Mame blizanaca pitanje: da li dr kod vas pise ocekivani termin 40tj? Meni je tako a znam da necu do tog termina izdrzati. Da li dr mijenja taj datum poslije, pitam jer se od njega racuna porodiljni dopust.

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Super Mono drago mi je da je sve super
    Meni je moj ginić pisao 40 tjedni,mada isto ne mislim da ćemo izdržati do onda,ali on uvijek zaboravi da su blizanci i uvijek se nanovo čudi.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Narančice jako mi je drago da lijepo napredujete i da ste na okupu, ma divno! ❤

Lasice, čestitke na princezi i nemoj plakati, ona će biti dobro uz svoju mamicu Neka ste vas dvije to tako hrabro i dobro izgurale. Doslovno

Snelly draga, ti i ja polako, ali sigurno (od svih nesigurnosti s početka t), pravac na vrh liste za porod! Još malo Bože mili.
    Da, i ja sam čula za sindrom nemirnih nogu, to će proći nakon poroda, ali nesanica neće
    Mene cijele noći pak peku i bole stopala pa tražim hladan zid, poplon šta već. Ali mislim da to nije taj sindrom, nego od puno novog tereta.
    Moj ti je savjet - ne zezaj se sa željezom jer to je hemoglobon niži, da sve dovršiš u najboljem redu. Ali te ne mora biti ničega sram! Ja tako malo neozbiljno isto razvlačim OGTT pa mjerim šećer iz krvi koji je uvijek malo iznad dozvoljenog. Ali mjerim svaki tjedan. Naprosto mi je takav od početka kad sam se puno udebljala (nulti tjedan 9.5 kg) i tu stoji pa ne idem više na ogtt. Al svejedno ću idući tjedan i na ogtt, sam da mi neki papiri osiguranja dođu.
    Ja sam naime, preselila u njemačku i više nisam kod našeg dr Š. Jako mi nedostaje da mi kao tebi jučer, kaže da je sve ok... Ovdje kasnim s redovnim pregledom 3 tjedna dok sam riješila osiguranje i našla ginićku, al evo u pon ću ovdje na prvi kompletan pregled. Ne mogu dočekati!! Beba se javlja, i mantram da je sve ok. Mora biti. Dobro smo osim nesanica, težeg disanja i žgaravice - svih čari koje donosi 8.mjesec trudnoće.
    Pregnancy honeymoon is over

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Marijaxy prvotno napisa Vidi poruku
    Mame blizanaca pitanje: da li dr kod vas pise ocekivani termin 40tj? Meni je tako a znam da necu do tog termina izdrzati. Da li dr mijenja taj datum poslije, pitam jer se od njega racuna porodiljni dopust.
    Uvijek se tako pise, i rodiljni ti se otvara kao kod jednoplodnih (meni ga otvorili par dana prije poroda) . Ali ako rodis ranije (mislim 37tt je rok) mozes podnijeti zahtjev za produljenje rodiljnog za to vrijeme. Ja bas ovih dana nosim zahtjev.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mono, suuuper, jako mi je drago! Eto, i protoke ti je pogledao! Ako dr. nije uznemiren zbog posteljice, onda nemoj biti ni ti, vec uspori tempo i bit ce sve u redu.

Hadasa, za tog tvog ginekologa nema prave rijeci :/

I meni je propisano dodatno zeljezo (Heferol) radi feritina koje ide prema donjoj granici, iako je zeljezo OK.
    Buduci da sam cula za zeljezo koje se najbolje apsorbira, zamolila sam gin. privatan recept, jer se moze samo tako kupiti i to u onoj ljekarni na Dolcu.
    Zove se Kendural C i u njemu je i vitamin C.
    Mozda ce nekome tko ima vecih problema sa zeljezom ova info dobro doci. Jedino je dosta skupo :/
    Posljednje uređivanje od Optimist : 03.10.2017. at 21:43

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj glow prvotno napisa Vidi poruku
    Narančice jako mi je drago da lijepo napredujete i da ste na okupu, ma divno! ❤

Lasice, čestitke na princezi i nemoj plakati, ona će biti dobro uz svoju mamicu Neka ste vas dvije to tako hrabro i dobro izgurale. Doslovno

Snelly draga, ti i ja polako, ali sigurno (od svih nesigurnosti s početka t), pravac na vrh liste za porod! Još malo Bože mili.
    Da, i ja sam čula za sindrom nemirnih nogu, to će proći nakon poroda, ali nesanica neće
    Mene cijele noći pak peku i bole stopala pa tražim hladan zid, poplon šta već. Ali mislim da to nije taj sindrom, nego od puno novog tereta.
    Moj ti je savjet - ne zezaj se sa željezom jer to je hemoglobon niži, da sve dovršiš u najboljem redu. Ali te ne mora biti ničega sram! Ja tako malo neozbiljno isto razvlačim OGTT pa mjerim šećer iz krvi koji je uvijek malo iznad dozvoljenog. Ali mjerim svaki tjedan. Naprosto mi je takav od početka kad sam se puno udebljala (nulti tjedan 9.5 kg) i tu stoji pa ne idem više na ogtt. Al svejedno ću idući tjedan i na ogtt, sam da mi neki papiri osiguranja dođu.
    Ja sam naime, preselila u njemačku i više nisam kod našeg dr Š. Jako mi nedostaje da mi kao tebi jučer, kaže da je sve ok... Ovdje kasnim s redovnim pregledom 3 tjedna dok sam riješila osiguranje i našla ginićku, al evo u pon ću ovdje na prvi kompletan pregled. Ne mogu dočekati!! Beba se javlja, i mantram da je sve ok. Mora biti. Dobro smo osim nesanica, težeg disanja i žgaravice - svih čari koje donosi 8.mjesec trudnoće.
    Pregnancy honeymoon is over
    Glow,sve tegobe koje nabrajas su identicne i kod mene.Ali koliko me sluzi pamcenje ti i ja smo se bas pratile u trudnoci sa svime.
    Neces vjerovat ali meni se tek sad cini daleko taj porod,nikako docekat princezu.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    Uvijek se tako pise, i rodiljni ti se otvara kao kod jednoplodnih (meni ga otvorili par dana prije poroda) . Ali ako rodis ranije (mislim 37tt je rok) mozes podnijeti zahtjev za produljenje rodiljnog za to vrijeme. Ja bas ovih dana nosim zahtjev.
    Meni se čini da je prije bilo 35tt, jer nakon toga se smatra u terminu... sad sam našla ovo
    Također, rodiljni dopust se uslijed ranijeg rođenja djeteta, u skladu s ocjenom nadležnog tijela HZZO-a, donijete nakon provedenog stručno-medicinskog vještačenja na osnovi medicinske dokumentacije, a temeljem rješenja u upravnom postupku, može produžiti za onoliko dana koliko je dijete ranije rođeno.

Inače imam susjedu koja je rodila 5.12., termin joj bio za Božić, i dobila je produljenje porodiljnog do predviđenog termina

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Je Snelly mi se baš pratimo s istim simptomima trudnoće, od pripreme do doktora, k tome još sve na isti dan Meni se isto sada čini nikad bliže, a opet je to dobrih mjesec i pol. Sigurno je da će proletjeti, sjećaš se početka? Od štapića do duplanja beta, ooo a vidi nas sad ❤❤❤
    Zanima me jako kad će koja roditi pa se čujemo s dojmovima!
    Posljednje uređivanje od glow : 03.10.2017. at 22:08

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Kod mene doktorica isto pise planirani termin 40tt. Doktor u bolnici kaze ako sve bude ok sljedi carski rez u 38tt, ali treba dogurat do tada... Ja se iskreno ne protivim carskom, jer prvi porod je bilo 10 sati trudova i onda hitan carski i to s bebom od 2400gr. Ne mogu zamisliti da to prolazim s dvoje.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I kako onda ako je npr. carski u 38. tt? Pise se HZZO? Ili kako?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ja nadam carskom. Moja sogorica se cijelu noc poradjala da bi na kraju zavrsila na carskom. A ja jos dvije bebe, vanjski hemeroid i operirane oci (kratkovidnost, -6, pa su izduzene zilice u ocima).

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da je prije bilo 35tt, jer nakon toga se smatra u terminu... sad sam našla ovo
    Također, rodiljni dopust se uslijed ranijeg rođenja djeteta, u skladu s ocjenom nadležnog tijela HZZO-a, donijete nakon provedenog stručno-medicinskog vještačenja na osnovi medicinske dokumentacije, a temeljem rješenja u upravnom postupku, može produžiti za onoliko dana koliko je dijete ranije rođeno.

Inače imam susjedu koja je rodila 5.12., termin joj bio za Božić, i dobila je produljenje porodiljnog do predviđenog termina
    Granica je 21 dan, odnosno porod prije 37+0. Jedino nisam sigurna da li ima pravo na produljenje porodiljnog ako je porod bas na 37+0. Ako rodi sa 36+6 ima pravo na produljenje, a sa 37+1 nema.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citala sam isto ako se rodi nakon 37 tj se smatra da je rodjeno u terminu i nema produljenja, jedino prije 37, ali da li tad produljuju do 37. ili 40tj, to ne znam.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    I kako onda ako je npr. carski u 38. tt? Pise se HZZO? Ili kako?
    Nista
    To je termin i ne produzuje se rodiljni
    Ako si na komplikacijama, otvara se 45 dana prije termina i sa 38 tjedana, vec ga koristis (porodiljni)
    Posljednje uređivanje od Ginger : 03.10.2017. at 23:03

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja nadam carskom. Moja sogorica se cijelu noc poradjala da bi na kraju zavrsila na carskom. A ja jos dvije bebe, vanjski hemeroid i operirane oci (kratkovidnost, -6, pa su izduzene zilice u ocima).
    Ovo (sama dioptrija) nije indikacija za carski . Ja imam -8, u ovih 12 godina sam se na vise strana raspitivala, samo zbog dioptrije nije opravdan cr (ako je fundus oka uredan). Ablacija se na porodu moze dogoditi i bez dioptrije.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citala sam isto ako se rodi nakon 37 tj se smatra da je rodjeno u terminu i nema produljenja, jedino prije 37, ali da li tad produljuju do 37. ili 40tj, to ne znam.
    Produljuju za toliko koliko si ranije rodila u odnosu na 40+0, znaci puni termin.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Nista
    To je termin i ne produzuje se rodiljni
    Ako si na komplikacijama, otvara se 45 dana prije termina i sa 38 tjedana, vec ga koristis (porodiljni)
    Pobjego mi post
    Ja sam troje od cetvero rodila cim sam napunila 38tt i porodiljni je vec bio otvoren, nema produzavanja, jer je to dijete rodjeno u terminu
    Ionako rijetko tko radja na termin

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Optimist nisam sigurna, meni je i prvi porod bio 38tt i mislim da to vode kao u terminu, ja nisam nista posebno nosila na HZZO.
    Marijaxy skroz te kuzim! Nije ni carski nesto bajan, ja se sjetim da su me dugo budili iz anestezije te da me na intezivnoj sestra smirivala jer su mi otkucaji bili podivljali, ali kod blizanaca ne zelim riskirati puste sate trudova koji ce opet zavrsiti na carski...Jedino sto ovaj put zelim je spinalna anestezije, zadnji put nisam mogla birat jer je bila hitna operacija.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Optimist,
    Da, nista nije u mojoj moci...vecinom sd digne posteljica pa sve bude ok !
    Tnxxxx

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tnx na odgovorima!

mono, jos malo pa ces se ti skroz opustiti i uzivati u svojoj trudnoci
    Posljednje uređivanje od Optimist : 03.10.2017. at 23:17

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja vas pratim cure al nikako vam se pridružiti. Ali mislim da bi sad moglo biti vrijeme
    Dakle, imamo jednog sina iznad duge (teška genetska, metabolička bolest), pa u vrijeme kad nas je napustio ostala sam trudna s curkom. Ona je sad navršila 2 godine. Sad sam ponovno trudna, 15+4, odradili poprilično mukotrpnu, s koplikacijama, biopsiju korionskih resica....i nalazi pokazuju da čekamo malog zdravog muškarca! Od danas sam na bolovanju zbog mojih kompliciranih trudnoća, pa ću sad malo odmoriti i uživati prije nego krenu problemi

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Cestitam, Muma!

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Čestitam, Muma!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sretno Muma

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Muma bas sam se par puta pitala gdje si cestitam na deckicu i samo lagano naprijed

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Muma bas sam se par puta pitala gdje si cestitam na deckicu i samo lagano naprijed
    Čučala u kutku gdje se stres skuplja, pa smo se družili, malo pričali, i tako...

Hvala cure!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bravo Muma!!!I ja sam se pitala di si ,bas mi je drago vidjeti te tu!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Muma, cestitam i sretno!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Muma, divne vijesti
    Čestitam !

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Muma,
    Mi se znamo iz grupe )))

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Heparinke, di bacate iskoristene injekcije? Ja ih marljivo skupljam i ne znam di cu s njima.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Heparinke, di bacate iskoristene injekcije? Ja ih marljivo skupljam i ne znam di cu s njima.
    Ljekarna treba primati medicinski opasni otpad.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Muma, bas mi je drago, cestitam!!!
    Cure, mene je ulovila neka viroza, nos , grlo, lagana temp. Jutros sam zamolila kcer dok se spremala za skolu da mi doda lupocet jer me glava rasturala, a ona mi je zabunom dala tableticu andola. Tek sam poslije skuzila kada sam vidjela kutijice i oblik tableta. Sada se preznojavam i brinem da li je mogla ta jedna tabletica napraviti kakvu stetu?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ljekarna treba primati medicinski opasni otpad.
    Hvala, pitat ću.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Eci,mislim da od jedne ne bude nista. Ja sam si isto tako jednom spricnula angal koji se ne smije kao i meralys u nos. Jer sam usred noci mislila da necu izdrzati.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Muma, i ja sam te čekala 15 tt je već dosta, ajmo termin na sunceeee

lasice ajme, :O bome si se ispatila! Jesu Jani oči vec bolje?

Eci, ma od jedne ti ništa neće bit. Ja doduše nisam popila nijednu tabletu za glavu, ali sam jučer nakon 5x Aqua Marisa u pol noći uštrcala Meralys i zaspala snom pravednika.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma od jedne kapi nebu nis. I ja imam u pripremi operil p ali za sad mi aqua maris dobro djeluje. Samo me glava boli... U ovom tjednu sam izgubila bebicu zbog virusa prije puno godina i bas sad se moram razboliti kad se najvise brinem...
    Lasice, javi kakva je situacija sa vas dvije?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Muma, i ja sam te čekala 15 tt je već dosta, ajmo termin na sunceeee
    24.3. ali znaš da ja to riješim prije. Da mi je dočekati ožujak

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Nikako vas.me stignem.sve procitati..ali vidim da ima puno novosti. Veselim se citanju kad dodem doma. Nadam se da je sve ok kod vas.
    Jana je pokupila eserichiu coli na porodu jer je predugo trajalo(od mene- a kontroliram se kao manijak cijelu trudnocu). Pa sad moramo ostati jos 7 dana jer ce dobivati inekcije antibiotika..al dobro, pomirila sam se s tiime. Okice su malo bolje al i dalje nosi povez kao mali gusar haha.
    Sve u svemu, guramo! Pusa svima!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Muma, cestitke i dobro nam dosla!!!!
    Eci, ja sam cijelu trudnocu na terapiji Andol 75, sad ne znam koja je razlika izmedju tog andola i klasicnog, ali ja ga koristim nakon prestanka uzimanja Fragmina.
    Ja sam u subotu imala dosta veliko krvarenje iz nosa, cijelu trudnocu mi zna biti povremeno, ali brzo prodje. U subotu je bilo ajme. Zvala sam priju koja je medicinska sestra i kaze ustrcaj malo kapi za nos. Stavila sam Olynth (ali onaj 2-6 godina od sina) i proslo odmah...Mislim da je to manja steta, nego se satima borit s krvi ili zacepljenosti ili nesto trece...
    Optimist i ja imam nekoliko kutija iskoristenih inekcija, nikako da ih odnesem u kakvu apoteku i slicno...

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

biska 4.11. 2017. /(Ž), (M)
    Argente 17.11. 2017./ ()
    snelly85 24.11.2017 / (Ž)
    glow 24.11.2017 / (Ž)
    Ovan 15.12.2017 / ()
    bubekica 17.12.2017 / (M)
    JUHU 20.12.2017 / (Ž)
    ivancica_001 25.12.2017. / (Ž)
    minic 30.12.2017 / ()
    MonaLi 31.12.2017 / (M)
    Vrci 4.1.2018 / (Ž)
    željkica 10.1.2018 / (M)
    Eci 30.1.2018 / (Ž)
    pak 30.1.2018. / (M)
    dominikslatki 9.2. / ()
    martinaP 9.2.2018. /(Ž)
    Optimist 25.2. 2018. / (Ž)
    Hadasa 3.3.2018. / (), ()
    Muma 24.3.2018. / (M)
    miuta821 9.4.2018. / ()
    mono111 10.4.2018. / ()

Evo, muma ubacena na listu

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj ivancica_001 prvotno napisa Vidi poruku
    biska 4.11. 2017. /(Ž), (M)
    Argente 17.11. 2017./ ()
    snelly85 24.11.2017 / (Ž)
    glow 24.11.2017 / (Ž)
    Ovan 15.12.2017 / ()
    bubekica 17.12.2017 / (M)
    JUHU 20.12.2017 / (Ž)
    ivancica_001 25.12.2017. / (Ž)
    minic 30.12.2017 / ()
    MonaLi 31.12.2017 / (M)
    Vrci 4.1.2018 / (Ž)
    željkica 10.1.2018 / (M)
    Eci 30.1.2018 / (Ž)
    pak 30.1.2018. / (M)
    dominikslatki 9.2. / ()
    martinaP 9.2.2018. /(Ž)
    Optimist 25.2. 2018. / (Ž)
    Hadasa 3.3.2018. / (), ()
    Muma 24.3.2018. / (M)
    miuta821 9.4.2018. / ()
    mono111 10.4.2018. / ()

Evo, muma ubacena na listu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj lasica1234 prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako vas.me stignem.sve procitati..ali vidim da ima puno novosti. Veselim se citanju kad dodem doma. Nadam se da je sve ok kod vas.
    Jana je pokupila eserichiu coli na porodu jer je predugo trajalo(od mene- a kontroliram se kao manijak cijelu trudnocu). Pa sad moramo ostati jos 7 dana jer ce dobivati inekcije antibiotika..al dobro, pomirila sam se s tiime. Okice su malo bolje al i dalje nosi povez kao mali gusar haha.
    Gusarica mala
    Žao mi je zbog e. coli, baš peh ali proći će i to.
    Javi nam se kad stignes i ljubi gusaricu!
    Posljednje uređivanje od biska : 04.10.2017. at 16:03

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Eto mene s pregleda, malci su baš lijepo narasli
    Cura je preko 2300, a dečko preko 2600. Baš sam sretna!!!
    Mrvu sam se otvorila, ali kaže dr da vjeruje da će sve biti ok još ova 2 tjedna, a onda slijedi hospitalizacija. Voljela bi da izdrzimo do 37 TT pa da mi oboje budu oko 3 kg. Držite nam fige

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj lasica1234 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi ti imala u trudnoci e.coli?

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku
    Muma, bas mi je drago, cestitam!!!
    Cure, mene je ulovila neka viroza, nos , grlo, lagana temp. Jutros sam zamolila kcer dok se spremala za skolu da mi doda lupocet jer me glava rasturala, a ona mi je zabunom dala tableticu andola. Tek sam poslije skuzila kada sam vidjela kutijice i oblik tableta. Sada se preznojavam i brinem da li je mogla ta jedna tabletica napraviti kakvu stetu?
    Ne brini....nikakvu stetu to nije moglo napravit.
    Pa zamisli kaj bi bilo onda sa svim ovim bebama cije mame kroz cjelu trudnocu (a neke i dojenje) uzimaju terapije koje su nuzne.
    Kao npr ja kaj uzimam i za sad je sve hvala bogu ok.

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Ja vas pratim cure al nikako vam se pridružiti. Ali mislim da bi sad moglo biti vrijeme
    Dakle, imamo jednog sina iznad duge (teška genetska, metabolička bolest), pa u vrijeme kad nas je napustio ostala sam trudna s curkom. Ona je sad navršila 2 godine. Sad sam ponovno trudna, 15+4, odradili poprilično mukotrpnu, s koplikacijama, biopsiju korionskih resica....i nalazi pokazuju da čekamo malog zdravog muškarca! Od danas sam na bolovanju zbog mojih kompliciranih trudnoća, pa ću sad malo odmoriti i uživati prije nego krenu problemi
    Cestitam Muma
    Nemoj tako odmah mislit da ce krenut komplikacije.
    Vidis moje dijagnoze u potpisu,strasili me sa trudnocom,da ce se bolest pogorsat.
    Na kraju je ispalo da mi bas trudnoca pogoduje
    I tebi drzim fige da sve prode uredu,imate jednog malog andela koji vas sve cuva

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Andol/aspirin (acetilsalicilna kiselina) se ne preporuča trudnicama i bebama/djeci zbog Reyeovog sindroma.
    Ali od jedne tablete ne bi trebalo biti ništa.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj biska prvotno napisa Vidi poruku
    Eto mene s pregleda, malci su baš lijepo narasli
    Cura je preko 2300, a dečko preko 2600. Baš sam sretna!!!
    Mrvu sam se otvorila, ali kaže dr da vjeruje da će sve biti ok još ova 2 tjedna, a onda slijedi hospitalizacija. Voljela bi da izdrzimo do 37 TT pa da mi oboje budu oko 3 kg. Držite nam fige

biska blizis se kraju vec. Predivno draga moja, predivno!

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Muma cestitam.......sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •