Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2069

Tema: Vjezbanje i trcanje ljeto 2017

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    MB, lakše mi je mrvu. Još mi je nos zaštopan i sinusi puni pa dišem na usta ali bar se pejs upristojio
    da joj se pejs upristojio. tvoj nepristojni je u mojoj kuci kralj becke pristojnosti.

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Popodne je divno, taman. Iako sam jučer na nasipu sretala svako malo prezabundane trkače. Ja sam bila u kratkim rukavima i 3/4 tajicama. Mogla sam komodno i kratke.
    ja sam u subotu bila u u kratkim i 3/4 tajcama, ali mi je jucer u glavi bilo hladno, no nakon prve min sam razisljala da odem doma. al tesko je dupe za vratiti se, pa sam otkopcala majicu u dublji dekolte. ipak s obzirom da sam isla oko 17:30 bilo me malo frka koliko ce biti hladno i koliko cu hodati do doma. a ono ko za vraga sam izracunala sve u metar.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    da joj se pejs upristojio. tvoj nepristojni je u mojoj kuci kralj becke pristojnosti.

ja sam u subotu bila u u kratkim i 3/4 tajcama, ali mi je jucer u glavi bilo hladno, no nakon prve min sam razisljala da odem doma. al tesko je dupe za vratiti se, pa sam otkopcala majicu u dublji dekolte. ipak s obzirom da sam isla oko 17:30 bilo me malo frka koliko ce biti hladno i koliko cu hodati do doma. a ono ko za vraga sam izracunala sve u metar.

U isto doba smo trčale. Istina, treba se dogovorit s glavom i uvjerit je da će nakon 500m postat vruće. A dobru rutu si ti istrčala, bravo!!!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    bečka pristojnost

Kjb, iz tih razloga koje navodiš, bolje je ići na bilo koji organizovani oblik aktivnosti. Bravo za održani tempo.

Ivana s, još te drži, uff?!

Meni kao i kjb, naviše upada u oči ono peglanje MB u nevakat

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •