Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2069

Tema: Vjezbanje i trcanje ljeto 2017

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ivana s, potpuno te razumijem

Danas sam naletila na ovaj članak, možda ste već čitale http://www.dpfitness.eu/2017/09/najb...me-za-trening/

Čovjek kaže da je najbolje leći do 22:30 a ustati ne kasnije od 6:30, kao i da san igra jako veliku ulogu u mršanju. Mislim, kao da ja to već na sebi ne vidim i ne znam
    Vjerovatno ću, gledajući na taj faktor, počet mršat kad udam dijete i odem u penziju

A za vrijeme vježbanja, kaže od 15 do 20 sati, kao i naravno da je bitno slušati tijelo.
    Sve iz 20 mi je kasno, a najbolje vrijeme mi je oko 17 h. Al kad moram, onda odgovara i 21 h.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana s, potpuno te razumijem

Danas sam naletila na ovaj članak, možda ste već čitale http://www.dpfitness.eu/2017/09/najb...me-za-trening/

Čovjek kaže da je najbolje leći do 22:30 a ustati ne kasnije od 6:30, kao i da san igra jako veliku ulogu u mršanju. Mislim, kao da ja to već na sebi ne vidim i ne znam
    Vjerovatno ću, gledajući na taj faktor, počet mršat kad udam dijete i odem u penziju

A za vrijeme vježbanja, kaže od 15 do 20 sati, kao i naravno da je bitno slušati tijelo.
    Sve iz 20 mi je kasno, a najbolje vrijeme mi je oko 17 h. Al kad moram, onda odgovara i 21 h.
    evo me živa sam , preživjela tjedan, pakiranje, selidbu, primopredaju i od pon u nove radne pobjede

Apsolutno se slažem s autorom članka, sjećam se da sam već u puno navrata tupila o važnosti sna al nisam htjela previše gnjavit. Meni upravo oko 17h-18h i je idealno vrijeme za trening, nekad ga mogu tad organizirat a nekad ne al trudim se. Isto ovo s lijeganjem, najbolje što možeš napravit za tijelo u 22-23:00h je otići leći a ne primit se treninga.

ivana s drži se draga!
    kjb kljukam se svim i svačim za 16 dana je dan D, uzimaj sve što ti padne na pamet. ja preventivno cuclam C vitamin.

ja sam danas odradila trening od 45 min koji je trebao biti jučer tako da će mi bit veselo sutra na 20 km

MB jesi uspjela većinu s popisa obavit?

Ugodan vikend ljepotice moje!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.10.2017. at 22:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •