Pokazuje rezultate 1 do 50 od 333

Tema: Sustav vrtic

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zavisi šta ti je problem. Ako ti je problem kako se radi generalno, to što ima toliko djece na toliko teta, što je hrana kakva je.. onda ne znam kamo ići da se to izbjegne, osim čisto van. Ako su ti problem neempatične i nezainteresirane tete, onda ipak ima nade u prebacivanju, jer, barem po mojim kriterijima, ima super teta koje se stvarno trude unutar svojih mogućnosti napraviti najbolje što mogu. Sa tri vrtića, moje je iskustvo
    u jednom - srednje
    u drugom - divne
    u trećem - solidne

a što se tiče vrtićkog sustava, evo nama sad kažu da organiziraju izlet za djecu na jedan mlin u obližnjem malom mjestu. Prijevoz autobusom s nekim pojasima, naravno bez autosjedalica. Malenoj bi taj izlet sigurno bio super duper, a šta da ja sad radim? uf

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja se uopće nisam premišljala oko vrtićkih izleta, nisam niti pitala za pojas. To su vožnje dvaput godišnje, ako ću to smatrati neprihvatljivim rizikom, onda moram odselit iz Hrvatske zbog generalnog rizika loših cesta kojem ih stalno izlažem.
    Posljednje uređivanje od vertex : 17.10.2017. at 11:21

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku

a što se tiče vrtićkog sustava, evo nama sad kažu da organiziraju izlet za djecu na jedan mlin u obližnjem malom mjestu. Prijevoz autobusom s nekim pojasima, naravno bez autosjedalica. Malenoj bi taj izlet sigurno bio super duper, a šta da ja sad radim? uf
    Moj je bio prosle godine tu. Bilo im je super

Vezano uz autosjedalicu, mozda mozes donijeti svoju? Ili makar booster?

Moje iskustvo iz jednog vrtica, a sa vise teta(ka), troje divnih, troje solidnih.

Iskustvo sa tetom cuvalicom, divna! Cuvala je starijeg tri godine, a sad i mladjeg, ovu godinu sigurno, a mozda i iducu (ako ga ne upisemo u jaslice - al on ima jaslicarskiji karakter od starijeg pa mislim da bi mu se mozda i svidjelo u jaslicama).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •