Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Blago vama. Mi imamo dvije odvojene vertikale za vodu, pa bi morali staviti dva brojila. Mogu zaboraviti priču.

Mi smo uveli brojila prije mjesec i nešto, isto imamo dvije vertikale. Na sastanku stanara je tako odlučeno, prikupili smo potpise i ponude, a također se jedna vertikala pokriva iz sredstava pričuve, dok smo drugu platili sami. Naravno, dio stanara to nije želio (ili još uvijek razmišlja o tome), a mali dio ne plaća pričuvu i njima nije niti dana da mogućnost da se iz tog fonda plati. E, sad, još konkretno nisam dobila račun pa ne znam kako je u odnosu na prije, ali barem znamo da imamo mogućnost utjecati na njegovu visinu .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo uveli brojila prije mjesec i nešto, isto imamo dvije vertikale. Na sastanku stanara je tako odlučeno, prikupili smo potpise i ponude, a također se jedna vertikala pokriva iz sredstava pričuve, dok smo drugu platili sami. Naravno, dio stanara to nije želio (ili još uvijek razmišlja o tome), a mali dio ne plaća pričuvu i njima nije niti dana da mogućnost da se iz tog fonda plati. E, sad, još konkretno nisam dobila račun pa ne znam kako je u odnosu na prije, ali barem znamo da imamo mogućnost utjecati na njegovu visinu .
    Dobro je to znati. Ali imamo mi problem - morali bi financirati oba brojila, jer je zgrada (srednje veličine) puna penzionera i vrlo nesložna. Nema tu dogovora. Ali vidjet ćemo.... Ovo mi je korisna informacija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •