Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2069

Tema: Vjezbanje i trcanje ljeto 2017

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Lili kakvo je stanje u kući, je l se drže režima ?
    Djeca da al muž ostavlja za sobom grrr....pa mu stalno kvocam i ponavljam da sprema, kaže da ne prestajem, mislim da je pametan lakše je spremit nego me stalno slušat ko pokvarenu ploču.

MB sretan put za DU danas, ovdje danas nema kiše, ni vjetra (al je jučer puhalo), meni baš fino svježe, onako zdravo svježe. Želim vam lijepo, sunčano u Barceloni.

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste možda vidjele jučer na tv-u, emisija koju vodi Danijela Trbović, bio prilog o ženi koja ima 5 sinova, čeka 6. bebu i trči maratone. Kako to stigne nije mi jasno. A djeca mala, jedan drugom do uha
    a joooj baš mi žao da nisam gledala emisiju, kako se zove, potražila bih je na netu.

Prijavak nevjerojatno dobrog i zahtjevnog treninga na CF jučer:

- prvih 35 min svaštara a najveći naglasak na abs-ima (4 različite vježbe), bogapitaj koliko smo ih napravili u raznim varijantama.
    - glavni dio treninga (work of day) je bio AMRAP na 2 postaje:
    1. postaja 20 swingova (16kg), 10 marinaca pa opet tako sve dok radi štoperica (bilo je samo swingova nekih 160 na kraju svih serija)
    2. postaja 2 run laps po dvorani + 15 ball walls + 1 run lap + 10 wall balls (i udri dok radi štoperica)

i onda sve navedeno 4 x, kako ja ne volim zabušavat sve sam radila po p.s.-u bez stanki i mogu vam reći i meni je bilo teško na samom kraju.

Ludilooo
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.11.2017. at 10:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •