Peterlin prvotno napisa
Ovako je i kod nas. Ako mm i sinovi baš imaju vremena sastavljati namještaj (recimo, tijekom ljetnih praznika i g.o.) onda to i rade, ali u većini slučajeva uzmem i dostavu i sastavljanje. Nemam iskustva kakva je IKEA, ali imam s Prima namještajem - bili su brzi i točni.
Što se tiče cipela - jučer sam sa starijim sinom obišla cijeli cc1 east trežeći gležnjače, bez rezultata - on ima nogu 46 i kad uđemo u trgovinu, prvo pitamo što imaju u toj veličini. NIŠTA nismo našli, jer on baš ne voli umjetnu kožu, a od prave nije bilo broja. Moramo u centar grada. Na kraju uglavnom nosi cipele od brušene prave kože koje kupimo od dobavljača s placa i to provincijskog ili onog na Volovčici, točno određeni tip cipele koji nosi već godinama i koji mu trgovci naručuju po broju, a ja kupim bez probe. Aliii to su niske cipele. Ima sajmonice za zimu, trebale bi još jedne, a ako ih nađemo, ne namjeravam se opterećivati cijenom. Sadašnje gležnjače nosio je dvije cijele sezone i đonovi su u takvom stanju da baš treba nove.