-
Baš vam hvala!!
Meni je "Privid 1938." apsolutni broj 1, oduševila me, ostavila otvorenih usta, poželila sam zapljeskat nakon što sam je pročitala. Vrlo blizu iza nje mi je "Ovuda smo nekada hodali" br. 2. Ferrante prve 2 knjige su mi broj 3, druge 2 su mi bile već ok... ajmo kraj, ajmo dosta fascinacije s Lilom (možda u tim "logijama" moram radit, pauze, ne znam, ovo je čisto moj dojam jer sumnjam da sam objektivna pa je knjiga 1 bolja od knjige 3, npr., meni je do 3. njih dvije i njihove štorije bilo u komadu previše).
Drugog se ne sjećam točno dovoljno dobro što sam čitala i kad, i što je ušlo u 2017., a što u 2016. (Aleksijevičino "Rabljeno doba" me isto jako impresioniralo, ali se ne sjećam jel' to ušlo u čitalačku 2016. ili 2017.), tako da bih mogla napravit od 1-10 rang, znam da mi se svidjela i Ferrante o razvodu knjiga, zaboravila naslov, a ne radim dnevnike - je li vi radite neke dnevnike papirnato ili po nekim aplikacijama?
Sad čitam antologiju kratke kanadske priče "Život na sjeveru", zasad obećava:
http://www.mvinfo.hr/knjiga/5509/ziv...e-kratke-price
Nisam znala da je Yan Martel Kanađanin (svojedobno mi se jako svidjela njegova "Pijev život"), i on je u toj zbirci kao i Munro i Atwood i još puno drugih, a zbirka je podijeljena po tri teme - iseljeništvo, život na sjeveru... i još nešto, zaboravila
. Meni gula za čitanje u toplom stanu u zimskim noćima.
Posljednje uređivanje od ina33 : 05.01.2018. at 08:42
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma