Pokazuje rezultate 1 do 50 od 189

Tema: gdje je ona tema sa receptima za klince da si podgriju prije škole?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne znam Lili, razmisli je li realno i moguće da se za 30 kuna po ručku na mjestu na kojem se kuha za nekoliko stotina ljudi može guliti krumpire i mijesiti knedle? Koliko kuhara treba biti zaposleno da bi se to stiglo napraviti?

Koliko je potrebno povrća da se skuha varivo za četveročlanu obitelj, pa onda vidi koliko je potrebno za veliku količinu ljudi, a da bi to bilo varivo bez zaprške. Tko bi očistio sve to povrće, koliko zaposlenih u kuhinji?

Vjerojatno postoje neke manje radne sredine s manjim kuhinjama gdje se onda može finije kuhati, ali ostaje pitanje koliko je to financijski isplativo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne znam Lili, razmisli je li realno i moguće da se za 30 kuna po ručku na mjestu na kojem se kuha za nekoliko stotina ljudi može guliti krumpire i mijesiti knedle? Koliko kuhara treba biti zaposleno da bi se to stiglo napraviti?

Koliko je potrebno povrća da se skuha varivo za četveročlanu obitelj, pa onda vidi koliko je potrebno za veliku količinu ljudi, a da bi to bilo varivo bez zaprške. Tko bi očistio sve to povrće, koliko zaposlenih u kuhinji?

Vjerojatno postoje neke manje radne sredine s manjim kuhinjama gdje se onda može finije kuhati, ali ostaje pitanje koliko je to financijski isplativo.
    Tko je rekao da se kuha za nekoliko stotina ljudi? Kuharica može biti manje ili više, kod nas se vrti uvijek 4-5-6. Nikad manje, a zaposlenika koji ručavaju nemam pojma koliko ima, sigurno se ne broje u stotinama. Počinju guliti, rezati, kuhati prije 8:00h, tad su već turbo u poslu. U 8:00h dolazim po jogurt ili fine svježe ispečene slane kiflice ili cimet rolice.

Knedle ne rade za sve zaposlenike, dobiju ih oni koji urane na ručak. Tko prvi, njegova djevojka.

Nano ti si tip ko moj dragi svekar , njemu nije fina ni hrana u vrhunskim restoranima jer nema naviku jesti vani, najbolje mu je kad mu sveki skuha a meni su ta neka njemu omiljena jela ono bezukusna, najblaže rečeno.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.02.2018. at 12:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •