Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4145

Tema: Vjezbanje i trckaranje i trcanje 2018

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne znam sto bih ti rekla. Moja su djeca velika. I mi smo njih razvazali i razvazamo i dalje. Ali bome sam srezala neke njihove aktivnosti i stavila svoju aktivnost na prvo mjesto.
    Zao mi je, ali ja stvarno nisam imala motivacije niti energije niti mentalnih kapaciteta vjezbanje odradivati sama doma.
    Znam da ti ne pomazem. Samo kazem.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam sto bih ti rekla. Moja su djeca velika. I mi smo njih razvazali i razvazamo i dalje. Ali bome sam srezala neke njihove aktivnosti i stavila svoju aktivnost na prvo mjesto.
    Zao mi je, ali ja stvarno nisam imala motivacije niti energije niti mentalnih kapaciteta vjezbanje odradivati sama doma.
    Znam da ti ne pomazem. Samo kazem.
    veliki potpis na Sirius! bogme sam i ja srezala neke dječje aktivnosti...sorry, ali meni je bilo i još mi je potrebno vrijeme za mene
    znam da nije isto dvoje i četvero od kojih je jedno beba, ali... šaljem
    ja isto nisam za rad kod kuće, ali ako nisi za fitness centar, onda se samo prvi put prisili...
    vjerujem da kad osjetiš "the feeling" poslije, drugi put će ti biti lakše

a možda da za početak, odeš negdje u neki wellnes, malo masaža, malo relax?
    prema tvojim postovima, čini mi se da bi to bilo baš za tebe¨!
    i neće svijet propasti ako jedan dan cure ne odu na trening (veće cure baki, beba tati i eto)

malo sam preletila postove...
    Lili ~~~~~~~~~~~~~~~ za TM
    ostale cure, bravo za sve odvježbano i otrčano i za povretnice i za odmore i svaštanešto!

ja i dalje imam 2x tjedno folklor, a 2-3 puta grupni trening u fitness centru (prilagođavam ih rasporedu klinaca i folklora)
    ono što mi je novo: jednom tjedno poslije treninga odem u saunu (ima u sklopu centra) i to mi je super
    nije ništa predugo, ali dovoljno da me rekuperira

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •