Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

podrav svim azzoo borcima,želim vam da dođete do svog cilja!!
    postoji nada čestitam na dječici...
    mm isto azoo, radili tese na Rebru i iz šestog tkiva uspjela trudnoća, trenuto 14 tt i guramo naprijed, dan po dan
    zanima me, ako netko zna, da li se u Hrvatskoj, točnije u klinici Cito u Splitu, radi micro tese?
    zapravo gje se sve radi micro tese?

Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Pozdrav, u Cito rade micro tese, koliko ja znam nitko drugi u Hrvatskoj... Javite im se na telefon, sve ce vam objasniti, preporuka zbog razvijenog kompletnog sustava i iskrenog stava bez okolisanja!

Datum pristupanja
    Nov 2017

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    mm isto azoo, radili tese na Rebru i iz šestog tkiva uspjela trudnoća, trenuto 14 tt i guramo naprijed, dan po dan
    zanima me, ako netko zna, da li se u Hrvatskoj, točnije u klinici Cito u Splitu, radi micro tese?
    Kameleon Cito Split rade Mtese. Možeš i telefonski dogovoriti konzultacije. Imaš i na njihovoj stranici objašnjenje.
    Posljednje uređivanje od Gita 10 : 06.03.2018. at 23:06

ERA avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    kameleon, koji doktor na rebru vam je radio tese?
    mi smo bili na pregledu kod dr. hauptmana i sad čekamo genetske nalaze (kariogram i mikrodeleciju y..) i savjetovanje.
    Ide li na to savjetovanje samo MM ili idem i ja s njim u ordinaciju?

Prije pregleda smo napravili drugi spermiogram koji je i u natovnom i u centrifugatu potvrdio azoospermiju tako da je i tu nada izgubljena.
    Mi smo za sada malo stali na loptu, ne vrijedi nam ništa forsirati dok se to ne napravi pa da vidimo ima li uopće ići smisla na ikakvu operaciju ili ne...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •