Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
Ovo mi se već sviđa.I vruće ili hladno staviš preko kore?Šta misliš da li bi se moglo samo prokuhati u šerpi(kao puding)?
Previše mi je posla i prljavog suđa dijeliti smjesu,pa prokuhavati.Mislim,nije toliko posla,ali ima i boljih torti ako ću već gubiti vrijeme na duplo vaganje i posebno pravljenje fila.
Ali ovo kao dolega,već bi moglo.

ma nema tu mudrosti
sve zajedno sjedinim, pola ubacim u protvajn, drugu polovicu u rajnglicu koju stavim u veću u kojoj kipi voda (nju poslije samo prebrišeš i spremiš, nema puno prljanja)
i kad zakipi maknem.
nemaju se tu što jaja u kajganu pretvoriti jer su pomiješana s maslacem, čokoladom, orasima...
po tome bi se i svaka slastičarska krema od jaja koja se kuha izkajganirala

smjesa se malo ohladi jer biskvitu ionako treba duže da se ispeče nego što se krema skuha
i biskvit ostavim malo da se prohladi i to je to