Super Astoria, cestitam!!!!
i mene je sinoć počelo nešto lagano probadat u trbuhu i već sam plakala da je sve gotovo, ali ovo mi sad daje nadu![]()
Nisam shvatila da je prirodna trudnoća,ali da, i moj odgovor je išao u smjeru toga da će sve biti ok i da to nema nikakvog utjecaja na trudnoću, mislila sam da je to jasno.pa ljube,da opet naglasio,kod mene ta slobodna tekućina nije imala nikakvog utjecaja na trudnoću i povukla se sama od sebe.
Cure, pratim vas već neko vrijeme, a sad se evo uključujem.
Astoria to je odlična beta! Bojala sam se bravctida, jer se meni dogodilo da sam dva dana zaredom popiškila jasan plus, čak i beta bila pozitivna, no nakon dva dana je pala. Ipak, moja beta je bila ispod 100, stoga smatram da nema bojazni od boostera! Čestitam! Koliko sam upratila, ovo ti je prvi postupak, ako je tako, ti si jedna sretna žena <3
Ljube miruj koliko možeš, ova tekućina u Douglasu ako je nema puno, nije alarmantna, tako su meni ginekolozi govorili. Ja recimo uvijek imam nešto slobodne tekućine jer patim od endometrioze, no kako je ona se stabilizirala, tako i tekućine više nema. Sve to ode, kroz sluz, ili menstruaciju. Koliko vidim imala si rozkasti icjedak, možda je to to što odlazi. Samo pozitivno dalje, beta ti je FANTASTIČNA! Čestitam!
Ostale cure, sretno dalje, uskoro i ja krećem opet u postupke, vaše priče su mi lijepo zagrijavanje. Neka bude ovo plodno proljeće i ljeto!
Hvala curke, nadam se da ce na drugoj beti bit sve ok.
Danas mi je 14dpt 2 embrija od 3 dana al ne znam koliko stanicni
Srdela mene je bolilo malo ko da ce menga 8dpt i onda intenzivnije 11-12dpt kad sam i stvarno trebala dobit tako da se po tim bolovima ne mozes ravnat. Iako sam i ja sebe od utorka pocela pripremat na kraj.
Jos cu se ja malo druzit s vama da vidim vase betice i lijepo mi je tu![]()
I meni je danas 8dpt pa me ova tvoja beta ohrabruje, jer danas cijeli dan neko bockanje u trbuhu
Hej drage moje, baš je pravo krvarenje u pitanju... Ležim i razmišljam kako opet smoći snage za dalje, opet svima govoriti kako nije uspjelo. Puno sreće ostalim čekalicama bete
Astoria čestitam, imala sam osjećaj da ćeš nam doći s pozitivnim vijestima, sretno u daljnjoj trudnoći!
Hvala jos jednom svima
Djevojka sa sela da to mi je prvi postupak, imamo curicu od 5god iz prirodne trudnoce.
Provy koji ti je postupak? Oprosti ako je negdje bilo a da sam ptopustila..saljem tida se odmoris, zalijecis i krenes dalje.
Ljube kod tebe se sve smirilo?
Zao mi je, bas.
Naravno da ti je sad tesko, naravno da ne vidis sad pozitivno. Daj si sansu da odbolujes ako imas potrebu za tim. Nova zelja za novim pokusajem ce doci sama od sebe...meni je recimo dosla koji dan nakon zadnjeg neuspjeha i novo planiranje me vratilo u pozitivu, nadam se da ce i tebe. Svima govoriti da nije uspjelo...znas, koliko god je tesko i sama dolazim do zakljucka da je bolje da sto manje ljudi zna. Ne zato sto zelim nesto sakriti jer se sramim ili sl. nego samo zato sto ne zelim sto puta ponavljati istu pricu o negativnim betama i zamarat ljude s detaljima koje vecinom niti ne razumiju. I onda, u novom pokusaju napravim sve isto, svi oko mene znaju...ali prosli put bi svakome odma dala do znanja da me ne treba niko tjesiti i da nisam raspolozena za velike razgovore o tome, samo s onim s kojima sam to i zeljela. Moja okolina je to postivala, mislim da taj dio ovisi o tome kako se ti postavis.
Svakako, zelim ti da se brzo vratis u normalu...i krenes dalje <3
Katka ovo si bas dobro rekla. Ja sam nova u svemu, imamo jednu inseminaciju iza toga i nastojala sam da sto manje ljudi zna al to je gotovo pa nemoguce, pogotovo ako radis. Odes na bolovanje pa svi cackaju kako i zasto. Onda ako i reces u kolektivu ili sami skuze (neki su spremni ici toliko daleko da istrazuju sifru bolovanja), pa netko s posla zna nekog pa taj netko zna opet nekog i onda te tetka iz 62 koljena pita u kakve to postupke ides.
Najbolje bi bilo da sto manje ljudi zna al kao sto rekoh bojim se da je to gotovo pa nemoguce..
Cure moje, totalno ste u pravu i potpisujem sve. Ne sramim se ničega ni nikoga, ali stvarno smatram da čim manje ljudi zna to bolje jer mi se ne da da nas NETKO žali i onim žalosnim pogledom gleda, a jadni oni ne mogu imati djecu i te spike. Dovoljno nam je i ovako teško. A da, to za posel bez komentara. Pa uvijek ima zločestih i zlobnih ljudi koji budu čačkali, a doma imaju svojih problema preko glave. Ja sam za ono da čim manje se zna, bit će uspješnije. Ljudi su zločesti i ne shvaćaju, a kad mi još NETKO počne pametovati pa zašto sve ovak ili onak e tu sam luda onda. Znam da zvučim grozno, ali pusti nas same da budemo u svojem jadu i muci bez generala poslije bitke.
Curke, cestitke na pozitivnim betama.. ostale samo hrabro dalje.
Meni je za 5 dana transfer 2 smrznuta koja su nam ostala.. pa cu se pridruziti svim cekalicama
Da se nadovezem na zadnje postove. Mene najvise nerviraju oni ljudi "sa ulice" jer zivimo u manjoj sredini, sa pitanjima: "a sto vi cekate"... "evo cekali da nam ti kazes, pa upravo sad idemo raditi"... ne znam jel li imate slicna iskustva, ali mene mislim nista ne nervira vise od toga.
Da se i ja prijavim na ovu temu, jucer transfer 2 blastociste i sad iscekivanje bete. Rekli su mi da vadim 12 dt pa se nadam da cu toliko i izdrzati, da necu imati potrebu ici prije
Sretno svima koji cekaju betu i tansfer
Garava upravo to, ja isto zivim u manjoj sredini di nazalost gdje svi svakog i sve znaju![]()
Astoria, kad vadis drugu betu???
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Sutra ujutro. Sad me polako vec poceo strah lovit![]()
Bok cure,
Necu se jos ukljucivat u temu sa svojim stanjem jer nas tek ceka za mj dana sve to; samo sam vam zeljela dati do znanja da vas pratim i veselim se vasim uspjesima sadasnjim pa i buducim.
Astoria sretno sutra sa betom, biti ce to super![]()
Jutro curke! Hvala Sarah
Evo izvadila, sad moram cekat 2 sata, uh!
Opet?! Ja ko na iglama cekam nalaz![]()
Beta 413 u petak prvi uzv
Ljube znaci kad je vec bilo tako ja vjerujem da ce sve bit ok.
Za svaki slucaj vadi betu il da odes do dr da budes mirnija.
Kako su druge cekalice?
Astoria, čestitam ti od srca! Beta ti je odlična. ❤️ A di si danas vadila krv s obzirom da je nedjelja?
Hvala
Kako sam u petak bila kod svoje gin rekla sam da mi treba i druga uputnica jer bi trebala vadit za 2 dana ponovo. Onda su mi dali neku d1 uputnicu i morala sam ic na odjel ginek gdje su ostavili tu uputnicu i dali neki bar kod s tim sam isla vadit krv. Tako sam i napravila jutros opet dobila taj kod i na odjel vadit krv. Valjda onda uvijek u labaratoriju uvijek ima neko dezurni. Rekli su mi u petak da s tim mogu vadit krv koliko god puta trebam. Nisam ni ja znala da to postoji. Zivim u manjem mjestu i to je opca bolnica.
Stvarno nisam imala nikakvih problema s obzirom da sam u postupku privatno.
Astoria, super beta!!!! Cestitam od srca!!!!!
Baby-blue kako si ti?
Meni je 9dpt, jos 3 duga dana cekanja do bete, osim povremenih probadanja simtoma bas i nemam.....
Kako ste ostale betocekalice?
Posljednje uređivanje od Tinca18 : 29.04.2018. at 16:03
Tincice ni ja nisam imala simptoma
Ti vadis 12 dan jos malo i eto toga, znam da su dani dugi ko godine..ja sam isla 14 dan.
Di ste curke javite se malo![]()
Uh, bilo bi lijepo da i mene iznenadi sjajna beta kao i vas, pa da se pridružim klubu bez simptoma![]()
A dobro sam, onak čudno i prazno,bojim se uglavnom. U sri idem vaditi betu, onda će mi biti 10.dnt. Simptome nemam nikakve,imala sam u petak pritisak i grčeve ko da ću dobiti ali ništa. Imala sam danas bas onak žuti iscjedak. Bojim se raditi test, jer prva trudnoća je bila biokemijska tak da ☹️
Tincice klub ceka nove clanove
Baby b kako tako rano beta, dr odredio ili sama vadis tako?
I ja sam se osjecala slicno tako pa sam se sokirala![]()
Rekli su mi na transferu da mogu vaditi 8-10 dnt. Ili je pozitivna ili nije, nezz, već sam sad polu luda i nervozna, nema šanse da izdržim do 14.dc
Cure , ja isto tako osjecam se ko da nisam trudna... uopce nista od simptoma... prvi dane bio pritisak dolje sada ni toga nema
Ovo vise nije uzivanje u trudnoci nego igra zivaca!!!! Izludit ce me taj iscjedak...
Cure pomoc...
U petak 1792
Danas 4180 dal to dobro ili nije???
Po meni je beta savršena. Mislim da nemaš razloga za brigu, ali možda bi bilo dobro da telefonski javiš betu doktoru.
Ja se iskreno nadam da će sve biti ok i da ćeš se na uzv uspjeti umiriti.
Čestitke, baš i je drago. Pa jako brzo je uzv, moguće da mećeš puno toga vidjeti...
Da budeš sigurna, izvadi krv 10.dnt. Pogotovo ako si primala boostere sa hcg-om. 8. dan je isto moguće da se već vidi, ali 10.dnt ćeš biti baš sigurna. Ubij vrijeme s testićem prije ako ne uspiješ izdržati bez ičega.
Katka pa i ja sam se iznenadila, ocekivala sam kasnije
Ljube ja se ne kuzim u te bete velike, ja znam ove dan pa za dva, dalje se gubim![]()
Cur cestitam vam na super betama! Cekalicama zelim isto takve. Meni je danas 3dnt i ja nemam apsolutno nikakve simptome. A iscjedak pripisujem utrogestanima. Jesam li u pravu?