Kaae, ja ti pak nikako trenutno ne bi savjetovala osobnog trenera niti uvodjenje bilo kakvih dodatnih obveza. Po tvom opisu, cini se da samo jurcas s jednog mjesta, aktivnosti na drugi. Mislim da ti je najvaznije da usporis, osdmoris, naspavas se... pa kad se ritam malo smiri, onda krenit s nekim dodatnim aktivnostima. Izgorit ces ovako...
Prijavljujem Marjan nocni trail u subotu. Bilo je predobro! Trcala sam s kolegama s posla kracu stazu, 7.7 km... i uglavnom mi je bilo skroz ok trcat. Jedini dio koji mi je bio bas tezak je bio ~1 km uspon stepenicama od prve vidilice do vrha. Posebno one prve kaldrmaste stepenice iza zidovskog groblja (ko je bio znat ce). A kako je bio nocni trail, u jednom trenutku sam ostala sama u sumi na hrbatu... nigdi nikog, samo ja, lampa i reflektirajuce oznake. Sve u svemu, sve je bilo dobro, organizacija, staza, drustvo, navijanje u cilju i piva na plazi poslije trke. Imam dojam da cu trcat jos koji trail ove godine,Vrijeme na kraju mi je bilo oko 1:04. Ja zadovoljna. Al mislim da uz bi uz jos treninga mogla i bolje.
Ovaj tjedan sam na godisnjem. I bas se planiram dobro odmorit, bez puno gibanja van Splita. Jedino bi rado odvela klince za vikend u ovaj Solaris sto je MB bila. Hvala na opisu
Lili, Flopi, bravo za trkove!
J-la, jos jednom![]()

,Vrijeme na kraju mi je bilo oko 1:04. Ja zadovoljna. Al mislim da uz bi uz jos treninga mogla i bolje.