Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4145

Tema: Vjezbanje i trckaranje i trcanje 2018

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kaae, ja ti pak nikako trenutno ne bi savjetovala osobnog trenera niti uvodjenje bilo kakvih dodatnih obveza. Po tvom opisu, cini se da samo jurcas s jednog mjesta, aktivnosti na drugi. Mislim da ti je najvaznije da usporis, osdmoris, naspavas se... pa kad se ritam malo smiri, onda krenit s nekim dodatnim aktivnostima. Izgorit ces ovako...

Prijavljujem Marjan nocni trail u subotu. Bilo je predobro! Trcala sam s kolegama s posla kracu stazu, 7.7 km... i uglavnom mi je bilo skroz ok trcat. Jedini dio koji mi je bio bas tezak je bio ~1 km uspon stepenicama od prve vidilice do vrha. Posebno one prve kaldrmaste stepenice iza zidovskog groblja (ko je bio znat ce). A kako je bio nocni trail, u jednom trenutku sam ostala sama u sumi na hrbatu... nigdi nikog, samo ja, lampa i reflektirajuce oznake. Sve u svemu, sve je bilo dobro, organizacija, staza, drustvo, navijanje u cilju i piva na plazi poslije trke. Imam dojam da cu trcat jos koji trail ove godine ,Vrijeme na kraju mi je bilo oko 1:04. Ja zadovoljna. Al mislim da uz bi uz jos treninga mogla i bolje.

Ovaj tjedan sam na godisnjem. I bas se planiram dobro odmorit, bez puno gibanja van Splita. Jedino bi rado odvela klince za vikend u ovaj Solaris sto je MB bila. Hvala na opisu

Lili, Flopi, bravo za trkove!

J-la, jos jednom
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 02.07.2018. at 14:51

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae, ja ti pak nikako trenutno ne bi savjetovala osobnog trenera niti uvodjenje bilo kakvih dodatnih obveza.
    pa nitko joj nije savjetovao uvodenje dodatnih obveza, nego umjesto sadasnjih 3-5 x tjedno vjezbanja staviti max 3 ali s osobnim trenerom. Jer to bi bile vjezbe ciljane za nju. Moje iskustvo s osobnim trenerom je da je to najbolje ulozeno vrijeme i novac.

J-la

danas odmaram, jucer malo plivanja, sutra valjda crossfit. sve dosadno kod mene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •