Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
e sad kužim i slažem se, samo što sam ja tako shvatila i krumpirić

moj tata ima tu neku glupu izreku za koju mu se svi smijemo, ali je sve češće koristim "šta prođe dobro, nije prošlo loše"
tako se i meni čini, nije uopće dobro što se mpt uopće pojavio, ali kad uzmeš u obzir našu političku klimu zadnjih godina, i nacionalni naboj samog događaja, već time što nije pjevao Čavoglave, što nije bilo svakojakog zankovlja, to je debelo iznad mojih očekivanja
netko je za prebrojavanje zrnaca prije par stranica napisao "ma to je bilo prije 10 godina, situacija se promijenila", pa sam išla provjerit koliko sam dugo spavala

s obzirom na to kako mi kao društvo stojimo sa fašizmom inače, ovo je bilo fantastično
dobra mu je izreka. često primjenjiva.

pa šta misliš da ja nisam strepila kad se ovaj popeo na binu?! umirala sam od straha. i u trenutku kad ga je modrić tražio da otpjeva neku pjesmu pa nastao šušur... nema glazbe, nema ga tko pratiti, a on kaže mogu ja pjevati i bez pratnje....
bome sam osjećala da nije slučajno nestala glazba, da nije slučajno repka "stjerana" s bine, ono, ajmo dečki su umorni, idemo se odmarati. ljudi su bez pišanja i bez hrane, skoro i vode 8, 10, 12 sati čekali da dečki dođu i onda je sve završilo za pola sata, pa kako to?! eto tako, očito je netko mudriji spriječio da se ovaj raspjeva i uništi zvjezdani trenutak.
možda je bilo tako, možda nije.

i zato mi nije jasno što krumpirić misli da je novoga i važnoga rekla, a da mi tu nismo svjesne i ne znamo. nismo mi glupi, ali pokazujemo dobru volju od bitnoga (u ovom trenutku!!) odvojiti manje bitno.