Ako sve bude po planu ja bi na postupak trebala u rujnu, dakle to je još dosta daleko, ai ja sam već danas toliko nervozna.Jučer sam dobila mail s informacijom da bi skoro trebala dobiti protokol i to mi sad sve polako postaje stvarnost. Ne znam kako ste se vi osijećala prije prvog postupka, ali ja počinjem biti nervozna. Najviše se bojim te stimulacije, točnije, da nešto ne zeznem u koracima. Jer da sam htjela pikati injekcije i razmišljati o dozama ljekova studirala bi medicinu
) A sad ću morati svladati i tu vještinu; jeste vi sve same prokužile ili ste na prvo pikanje išle liječniku da vas uputi. Ja sam razmišljala otići do klinike gdje ću odlaziti i na folikulometriju da mi pokažu prvi puta što i kako. Zapravo sve mi je pomalo zastrašujuće; nisam još stigla procesuirati da idem i u opću anesteziju, a toga se oduvijek bojim. Nakon koliko vremena se uopće budi nakon aspiracije? I da, ako ne uzmem od države onih 1000 kn i sve sami plačamo imam li pravo na išta? Primjerice ti lijekovi za stimulaciju, bolovanje, na što imam pravo po tom pitanju?

Jučer sam dobila mail s informacijom da bi skoro trebala dobiti protokol i to mi sad sve polako postaje stvarnost. Ne znam kako ste se vi osijećala prije prvog postupka, ali ja počinjem biti nervozna. Najviše se bojim te stimulacije, točnije, da nešto ne zeznem u koracima. Jer da sam htjela pikati injekcije i razmišljati o dozama ljekova studirala bi medicinu
Odgovori s citatom