Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
100% da.
Svi do jednog su napušeni, samo mi to ne znamo.
Zato su, valjda, opet neki dan došli sa hrpom olimpijskih medalja iz Rusije.
Napušeni, pijani, razulareni... skupa s profesorom.
Kako da ne.
Meni je fora kak se ovdje neki tješe pa i trolaju po topiku.
Kaj mislite da samo napušeni gimazijalac može proći s 5,0 i pobijediti na natjecanjima znanja?
A s druge strane dobro bi im i došao povremeni joint da malo smanje stres, jer kako čujem po tim školama djeca znaju i ruku na sebe dignuti, ii na psihijatriji završiti jer pucaju zbog količine obaveza i stresa. Tvoja mala je meni super, ona mene jako podsjeća na moju, ovako kad čitam što pišeš, samo što moja voli izlaziti. Niti sam ja odgovorna za to što mi je kćer genijalna, a bogami nisi ni ti što je tvoja, imaju takav karakter i to je superiška.

Zašto misliš da se netko tješi? Pa ničije dijete ovdje nije zaglibilo? Ili misliš da su mali partijaneri izgubljeni slučajevi? Gle, moj puši od prvog srednje, izlazi, mislim sigurno ne pije fantu kad je vani, zna vani do ujutro zaglaviti, rastura na gitari Zeppeline, Hendrixa, Claptona pa se čitavu zimu diže u pet ujutro, odlazi u bolnicu, vadi krv, mijenja pelene bolesnima, kupa ih, pa onda trči s prakse u školu. I prošao je s popriličnim prosjekom. Sad dok se drugi kupaju on konobari. I na njega uvijek i u svemu mogu računati. Mislim, ne znam kako ti zamišljaš našu djecu.

Evo ja znam, ja sam sigurna da bi se moj jako, vrlo rado družio sa Forkinom malom.