Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

If nije za svakoga.

Meni je nepojmljivo ne jesti od 16h popodne do sutradan. Ma nepojmljivo mi je ne jesti 5-6h a kamoli više.

A nekome to paše. Tko voli, nek izvoli.

Mislim da je najbolje izabrati neki režim prehrane koji čovjek može dugoročno održavati a ne samo kratko razdoblje pa kad s tim prestane ajmeee..eto kilica nazad.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pa da. Nije. Puno ga se teze za drzati ako je inace prehrana bogata uh i secerima. Radi tih oscilacija u seceru. A opet tjera na razmisljanje o prehrambrenim navikama. Imas malo vremena za jesti, vise razmisljas o tome kaj ces pojesti. Ne vidim razloga zakaj bi ti drzala ista od toga to je vise za one koji imaju smrdani metabolizam ili probleme sa secerom. Meni je moj tip prehrane odrziv sve dok uzivam u njemu i dok daje rezultate. Na pocetku jest teze a kasnije jednostavno go with a flow

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    If nije za svakoga.

Meni je nepojmljivo ne jesti od 16h popodne do sutradan. Ma nepojmljivo mi je ne jesti 5-6h a kamoli više.

A nekome to paše. Tko voli, nek izvoli.

Mislim da je najbolje izabrati neki režim prehrane koji čovjek može dugoročno održavati a ne samo kratko razdoblje pa kad s tim prestane ajmeee..eto kilica nazad.
    Što je "If", ustvari da li je if ili lf
    Ja ne jedem od 6 navečer do 9 ujutro. Osim izuzetno. Već dvije godine. I paše mi jako. Želudac me više ne boli, ta bol je i bila razlogom promjene načina i količine hrane.
    BMI normalan

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

If = intermittent fasting oliti privremeni post, ti se toga i sama držiš .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •