Pokazuje rezultate 1 do 50 od 245

Tema: koloidno srebro

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2018

Početno

Pozdrav svima
    Ima li tko kakvih informacija u vezi koloidnog srebra i koliko ga je pametno davati djetetu od 9 mjeseci i u kojoj dozi.
    Radi se o problemu s bakterijom e. coli, koje se nikako riješiti ni nakon 4 različita antibiotika u konstanti od 2 mjeseca.
    Vidim da se Feniks bila dosta raspisala oko široke upotrebe srebra, ali i da je odavno neaktivna na forumu.
    Ima li tko kakvih novih informacija, zahvaljujem.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Chilavert prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima
    Ima li tko kakvih informacija u vezi koloidnog srebra i koliko ga je pametno davati djetetu od 9 mjeseci i u kojoj dozi.
    Radi se o problemu s bakterijom e. coli, koje se nikako riješiti ni nakon 4 različita antibiotika u konstanti od 2 mjeseca.
    Vidim da se Feniks bila dosta raspisala oko široke upotrebe srebra, ali i da je odavno neaktivna na forumu.
    Malo ti je dijete, pa ne znam da li bi moglo.... Srebrna voda se treba držati u ustima i ispljunuti, pa ne znam kako bi to malo dijete moglo. Vidi ovdje malo više detalja: https://srebrnavoda.weebly.com/upute-za-uzimanje.html

Ja koristim ionsko srebro, moja djeca također (negdje od dobi 4-5 godina) ali samo za kožu i sprej za nos. Nismo ga nikad uzimali oralno.

* * *
    Što se tiče e coli, ja bih probala djetetu dati probiotike (ne znam koji, neki koji ima najveću količinu raznih korisnih bakterija i koji je primjeren za bebe - pitaj u ljekarni, ja sam djeci davala ProLife suspenziju). Isto tako, sok biljke aloe vera pomaže kod crijevnih infekcija i infekcija mokraćnih puteva - ima od više proizvođača, ovaj sam prvi našla: https://www.mojaljekarna.hr/imunitet...cisti-sok.html

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozdrav svima
    Za E. coli radije probaj Cranactin, kapi od brusnice. Možda će ljekarna morati naručiti prvo, ali čekaš dan ili dva.
    Djeluje baš protiv E Coli na način da obloži sluznicu mjehura slojem za koji se bakterija ne može prihvatiti.
    Možda bi trebali pogledati nema li dijete kakve anomalije mokraćnog sustava jer je čudno da antibiotici to ne riješe.
    Ako je dijete muško strašno bitno je da mu prevlačite kožicu. Tu se skupljaju bakterije.

E da. Koloidno srebro zaboravi. To je p*iz*darija.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 29.08.2018. at 10:42

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pozdrav svima

O koloidnom srebru, sto to zapravo jeste, kako ga proizvode, o njegovim svojstvima i djelovanju vidjeti npr. ovdje

Izdvajam:

"Ljudi koji promovišu koloidno srebro tvrde da su njihovi proizvodi bezbedni, jer je njihovo srebro drugačije.Bilo da srebro ulazi u telo kao koloid, u vidu suspenzije, kao metal ili integrisano, ljudsko telo se ponaša na isti način — dešifruje ga kao strani, nepoželjan toksičan sastojak i proces uklanjanja je isti.Neki bi rekli da je ovo preterano, ali srebro u bilo kom obliku je po toksičnosti približno olovu, živi, arsenu sa izraženim kumulativnim efektom.Njegovo potencijalno delovanje proističe iz činjenice da je neselektivno toksično, nasuprot tvrdnjama promotera koji kažu da srebro ume da razlikuje „dobre“ od „loših“ bakterija."

...

"Kada ljudski imunski sistem susretne srebro, on će pokušati da ga detoksifikuje i ukloni. Ako osoba već ima neku hroničnu bolest, sistem korišćen u odbrani protiv bolesti sada usmerava svoju borbu na detoksifikaciju srebra. Rezultat može biti nagli napredak bolesti. Sasvim suprotno uverenjima s kojim se pristupilo lečenju, ne dolazi do izlečenja, već do progresije postojeće bolesti."

...

"Istražujući na internetu, i dan-danas na upit o koloidnom srebru, najpre izlazi veliki broj šarlatanskih stranica koje propagiraju neosnovane tvrdnje da je srebrna vodaefikasna protiv AIDS-a, zaraznih bolesti, hroničnog zamora, akni, bradavica, hemoroida, difterije, dijabetesa, lupusa, gripa, herpesa, artritisa, meningitisa, raka i mnogih drugih bolesti i stanja.I potpuni laik, čak i da ne veruje u gorenavedene stavke, bilo bi dobro da se zapita: „Kako to koloidno srebro deluje samo na zle bakterije, a one dobre ostavlja na miru? Kako jon jednog metala može znati koga napada?“

A za površinsku upotrebu danas postoje mnogo bolji i efikasniji proizvodi."

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •