ne ja mislim da je u stvari susjeda rodila dijete, prodala ovoj kojoj je trebalo za mjeru i svi mirni
mislim komentar ti je...
ne ja mislim da je u stvari susjeda rodila dijete, prodala ovoj kojoj je trebalo za mjeru i svi mirni
mislim komentar ti je...
Gle, ako su vas smetale žene koje su "lažno" prijavljene i imaju vrtić. Te su sada po vama sve majke odgajateljice, i dalje vas smetaju.
Kaj da se ubiju, isele.... mislim niste mi jasne zbilja.
Ja gledam svoja posla i nisam kivna ako je nekom bolje. Znam da jednom bude i meni.Barem mirno spavam.
čekaj, ti stvarno misliš da sam ja kivna?
iz čega si iščitala da sam kivna?
kako nisi iščitala da me smeta rasipanje novca za koju tisućicu glasova?
kako nisi iščitala da mislim da bi se ti novci mogli pametnije iskoristiti?
za vrtiće, za škole, za gladne, za beskućnike, za zdravstvo, za tisuću drugih stvari.
ne ti si okrenula kako ti je pasalo, ti poštena gledaš svoga posla, a mi ostale kivne
ovo ti je stvarno bez veze.
I ja iščitavan jal zbog toga što majke troje djece imaju pravo na naknadu. Pa i ja sam kivna zato što Zagrepčanke imaju to pravo, a ostatak HR ne.
Ali, nikako ne smatram da je to rasipanje novca.
One koje to smatraju, jednostavno ne uzmu te novce. Niti one za opremu djeteta. Ma, ne moraju ni porodiljni uzeti, ni dječji dodatak. (Možda sam to već i napisala u ovoliko stranica.)
Ili šire, država nikoga ne obvezuje da koristiti svoja prava. Puno ljudi ne koristi pravo na besplatnog zubara, npr. Ili na besplatno školovanje. Ili na besplatni porod.
Štede novce svojoj državi
Ili se bune zbog bespotrebnog rasipanja novca :D