-
Ja isto mislim da je veći problem tramakavati dijete u špici tramvajem, samo da bi bilo sat vremena duže samnom... Kiša, snijeg, zastoj, bakterije i virusi, sve je to protiv vođenje djeteta u školu tramvajem.
Što će se dogoditi ako se ti razboliš, a dijete mora u školu?
Kad si u naselju (bez obzira što škola nije jako blizu) možda ima školski autobus, ili pak možeš nekog roditelja iz razreda ili pak nekog susjeda zamoliti da ti povede dijete u školu. Ili će pak na proljeće krenuti samo kući s društvom iz škole, barem dio puta.
Ujutro se djeca igraju u boravku, isto tako i poslijepodne kad napišu zadaću. Draže će djetetu biti u školi, u toplom nego se voziti tramvajem.
Ja bih birala neku drugu školu samo u slučaju da znam da ću za godinu-dvije preseliti u to naselje.
A što se tiče francuskog razreda, ja bih baš birala taj razred jer će dijete početi ranije učiti "teži" (to je vrlo relativno, meni je lakši od engleskog) strani jezik , a engleski će dobiti u 4. razredu. Do 4. razreda već će uz glazbu, tv, a možda i uz vas, naučiti osnove engleskog i na kraju 8. razreda bit će na istiom nivou kao i djeca koja ga uče od 1. razreda. A oni koji počnu učiti francuski u 4. razredu, ide im malo teže, pogotovo izgovor itd.
Također mislim, baš zbog takvog razmišljanja kao što je tvoje, francuski razredi su manji. I ja bih opet birala manji razred, nego veći.
Sretno!
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 05.11.2018. at 11:39
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma