Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: krajiška (p. zrinskog) vs. kršnjavoga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku

A što se tiče francuskog razreda, ja bih baš birala taj razred jer će dijete početi ranije učiti "teži" (to je vrlo relativno, meni je lakši od engleskog) strani jezik , a engleski će dobiti u 4. razredu. Do 4. razreda već će uz glazbu, tv, a možda i uz vas, naučiti osnove engleskog i na kraju 8. razreda bit će na istiom nivou kao i djeca koja ga uče od 1. razreda. A oni koji počnu učiti francuski u 4. razredu, ide im malo teže, pogotovo izgovor itd.
    Također mislim, baš zbog takvog razmišljanja kao što je tvoje, francuski razredi su manji. I ja bih opet birala manji razred, nego veći.
    Ako sam dobro shvatila, Gdamu brine francuski kao prvi strani jezik jer u slučaju potrebe za promjenom škole ima znatno smanjene mogućnosti izbora.
    Inače se slažem s ovim što si napisala, engleski će naučiti htjela-nehtjela, kao drugi jezik i zbog opće izloženosti engleskom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ako sam dobro shvatila, Gdamu brine francuski kao prvi strani jezik jer u slučaju potrebe za promjenom škole ima znatno smanjene mogućnosti izbora.
    Inače se slažem s ovim što si napisala, engleski će naučiti htjela-nehtjela, kao drugi jezik i zbog opće izloženosti engleskom.
    Može biti problem, ali i ne mora.
    Znam dijete koje je prešlo tako iz škole u školu. Malo je u početku problem, ali djeca brzo nadoknade.
    Taj nivo engleskog se s djecom može i samostalno učiti/naučiti ako je takva potreba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •