Pokazuje rezultate 1 do 50 od 658

Tema: Treba li djecu tjerati da jedu ono što im se ne sviđa?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije do trenutka dok mama ne počne pucat po šavovima jer sve treba bit "savršeno" u svim sferama djetetovog života. A nije nužno da treba sve uvijek biti baš onako kako je dijete ili mama zamislila.
    Možda je s jednim djetetom to lakše i rjeđe dolazi do ovih momenata koje spominju spajka i silkica, al nekad nema druge metode do iskustvene. Eto ko spajka i vožnja u vrtić u drugi grad. Sorry draga kud baš tvoj primjer spominjem al mi je svjež.

Vjeruj ne bude kraj svijeta kad stvari nisu baš onakve kakve mi same mislilmo da trebaju biti i sama sam puno toga otpustila, što privatno što poslovno, baš je oslobađajuće. Pričala je i casa o tom feelingu, opustiš se, uživaš i opet sve bude ok.

Baš je preporod kad čovjek počne gledat iz druge perspektive nešto što je do jučer gledao skroz drugačije.
    X
    Nisam pročitala sve, ali ovisi u kojoj mjeri je to titranje. Jel ti ideš kod direktora da ga pitaš jel njoj mogu kuhat posebno? Nisam to još pročitala pa pitam.
    Ako da, to mi je recimo previše - ako je samo izbirljiva, a čini mi se da je samo to. Jer doma jede. Tako da mi je, ukoliko tražiš da joj se posebno kuha, to too much titranja. Nije alergičar.
    Djecu se treba pripremiti na realnost, ok mi je doza titranja i doza onog - čuj, to tak ne funkcionira i ja ne mislim to radit zbog tebe samo da ti nastaviš živjet u svom rozom balončiću.
    U tvom slučaju, ili nek doručkuje kak spada il nek jede svoju užinu i čeka ručak doma, al nek onda ne drami da je gladna.
    Btw, ja sam isto imala 17 kg u prvom razredu s nepunih 7 godina i nije mi sve bilo fino u školi, al nisam dramila koliko se sjećam.
    A i mislim da što više ti to tematiziraš, to će u njenoj (i tvojoj) glavi, ta hrana predstavljat veći problem nego što zaista je.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 03.12.2018. at 18:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •