Draga Ivana,
čim prikupiš svu potrebnu dokumentaciju, a posebno tvoje nalaze da se može donijeti odluka koja vrsta asistencije ti treba, vjerojatno će te odmah sljedeći ciklus staviti u postupak. Ustvari je najteže dočekati taj prvi dan postupka, prvo pikanje, pa i sve ostale faze kasnije. Ja ti želim hrpu strpljenja i opuštene glave, jer zaista, sve što ti treba je uputa što da radiš. Od velikih razgovora sa dr nema ništa, a niti bi sa dr. Vrčićem te prve konzultacije bile drugačije. Niti uzv sada im neće reći više od ukupnih nalaza koje su te tražili, pogotovo hormonskih, tako da se nemoj uzrujavati prije vremena, nema potrebe. Puno te još čekanja i gužvi po hodnicima očekuje. To ti je moj savjet od srca.
Dr. Vrčić je krasan doktor, inače nije moj dr, ali mi je igrom slučaja zbog odsutnosti moje dr baš on radio zadnji uspješni transfer. Po mom mišljenju, većina liječnika tamo su svi ok, uključujući i sestre i ekipu u labu. Treba razumjeti da je njih malo, a nas jako puno i da oni zaista daju sve od sebe kako bi nam olakšali.
Pozdrav djevojčice...došla sam vas samo malo pozdraviti i ohrabriti...nadam se da ste sve dobro. Mi smo super, puna 4 mjeseca smo već, nosim jako živahnog i nemirnog dečka, sve je fala Bogu u najboljem redu. Poljupce vam šaljem