Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
Ja bi sad mogla svasta napisati... Ne stignem.

Moj mrzi skolu. Ne pretjerujem. Mrzi.
A zna i moze i kapacitet je .. nece.
Svi profesori su mo rekli da on djeluje beskrajno nezainteresirano za sve,kao da je na drugoj planeti,a kad ga se nesto pita odgovor je takav da svi ostanu bez teksta. Rezonira bolje nego itko u razredu.
Napisao je najzrelije lektire. Radi prezentacije na novou 8. Razreda. Ovo su biljeske iz e dnevbika i impresije profesora na indovidualnim razgovorima.

Ali mu se ne da. Njemu je sve sto uce glupo i dosadno. On to sve zna,vec je cuo,vidio,pročitao.
I sve se podrazumjeva (pa kako netko to ne zna?).
Primjer, rade razlomke nedavno,iz kompleksnih zadataka dobije pet,iz skracivanja 3. Jer ne pokrati do kraja. Zna on da ide još,ali nema potrebe, podrazumjeva se ,svako vidi koliko je to na jraju ,ne treba sad on i napisati.

Ja ludim od muke, povremeno nisam bas takticna i sve smo mu objasnili sto puta,ne vrijedi .. on vozi po svom.

A dijete je koje kada ulozi kvalitetnih 15 minuta vremena u bavljenje skolom rastura. I mogao bi lako sve sto poželi. Samo ne zeli.

Lastane pomozi.
Kod mene tom slucaju nema pomoci. Brojim doslovni dane kad ce zavrsiti njegova srednja skola. I nadam se da nece izletiti iz skole zbog pametovanja ili pasti razred. Eto, jos 4 dana do pola drugog razreda srednje.