Pokazuje rezultate 1 do 50 od 353

Tema: Može li se postaviti granice bez grubosti/urlanja/prijetnji... nastavi niz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja uvijek mislim da je biti ucitelj poziv, pa da otuda ta moja sklonost objasnjavanju svijeta. Sjecam se da sam s prvim u dobi od godinu i po dosla do toga kako se naprave stakla od pijeska secuci centrom i gledajuci izloge. Sad sam toliko napredovala da do toga dodem s otprilike pet godina. Al nije mi tu poanta kad sto objasnjavat, vec to da dijete trazi emocionalan odgovor na emocionalni izljev. .ja bi kiglu/ bacam blato, a ne znanstveni. Naravno, djeca se nauce zainteresirano slusati o staklu i pijesku kako bi udovoljili maminim streberskim prohtjevima. I zato je jos vaznije da mama osvijesti da razina racionalno objasnjenje nije uvijek ona koja djetetu treba.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uvijek mislim da je biti ucitelj poziv, pa da otuda ta moja sklonost objasnjavanju svijeta. Sjecam se da sam s prvim u dobi od godinu i po dosla do toga kako se naprave stakla od pijeska secuci centrom i gledajuci izloge. Sad sam toliko napredovala da do toga dodem s otprilike pet godina. Al nije mi tu poanta kad sto objasnjavat, vec to da dijete trazi emocionalan odgovor na emocionalni izljev. .ja bi kiglu/ bacam blato, a ne znanstveni. Naravno, djeca se nauce zainteresirano slusati o staklu i pijesku kako bi udovoljili maminim streberskim prohtjevima. I zato je jos vaznije da mama osvijesti da razina racionalno objasnjenje nije uvijek ona koja djetetu treba.
    A joj, mislim da si tu zbilja fulala, ako je to komentar na moje objasnjavanje. Ne znam zasto mislis da jedno iskljucuje drugo. S puno djece vjerojatno i da. Al s jednim mozes razgovarati do mile volje. O temama koje ih zanimaju. Ne mogu mu ja nametnut da pricamo o elementima romantizma kod Beethovena, ako njega zanima cemu sluzi koji propeler na helikopteru i gdje helikopter ima auspuh.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •