-
Ja recimo mislim da sam dosta produktivna, a opet na poslu virnem na forum. Sto ti ne mozes Betty ovako virnuti par minuta nakon n sat i pol intenzivnog rada i onda opet nastaviti?
Najveci je razlog mojoj produktivnosti sto nemam praznog hoda, efikasno ko tetris slazem vrijeme u danu. I stroga sam prema sebi ( i drugima). Puno stignem, puno kuham, svakodnevno vjezbam, pecem kruh regularno, posao mi je odgovaran i zahtjevan, dosta se druzim, jednom tjedno idem s muzem navecer van-predstava, koncert ili druzenje s frendovima. No! Imam tetu koja mi jednom tjedno cisti stan, ormar mi je zivi kaos 90% vremena ( cemu su svjedocile sve forumasice koje su ikad vidjele moje slike s vjezbacica), ne idem na apsolutno nikakve tretmane uredjenja, osim frizure i sto vidim da mnogima uzima puno vremena, ne razvazam djecu uokolo. Sin ima glazbenu u krugu 5 minuta od stana, sport mu je dalje, ali ide sam tramvajem, kcer ima gimnastiku i nju vodim, ali to mi je isto 15 minuta pjeske od stana. Tu u usporedbi s mojim prijateljima ustedim puno vremena i puno energije. No isto tako je istina da su neki ljudi skloni prokrastriniranju i “gubljenju vremena”, a neki nisu. Ja sam ta druga krajnost sto kao dobru posljedicu ima hiperefikasnost, no ima to i drugu stranu novcica- nije efikasnost u zivotu sve!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma