Citiraj pepi prvotno napisa Vidi poruku
Birdbox-Sandra Bullock- meni odličan
Hereditary-izvrsna Toni Collete
dakle, hereditary nema šanse da gledam, imam noćne more samo od trailera
zanima me Birdbox, jel strašan? ne mogu gledat te strašne stvari
za referencu - A quiet place mi je gledljivo strašan, mogu to podnijet
Exorcista sam gledala prije 20 godina i još uvijek me strah

Ne znam dal da pišem na serijama ili na filmovima, ali pogledala sam Black Mirrorov Baandersnatch
Radi se o inteaktivnom filmu, tipa choose your own adventure, gdje se klikom miša donose odluke za glavnog lika, počevši od tog što jede za doručak pa do tog hoće li ubiti tatu
ima nekoliko različitih završetaka, ovisno o izborima
neki izbori nemaju ishod na tijek događaja dok neki drugi izbori, osobito ako se ponove više puta otključaju nove puteve, tj. završetke.
Dakle, cijelo iskustvo je morbidno zabavno, ali zapravo doista zastrašujuće osobito ako se uzme u obzir da u cijelom tom black mirror universe-u postoje digitalne svijesti i da je digitalizacija nečije svijesti ponekad i oblik kazne i da je osnovna premisa cijelog serijala društveni komentar tehnoloških fenomena dovedenih do apsurda - što ovaj film upravo jeste. i sad je mene strah da će se razviti cijela jedna grana zabavne industrije koja će funkcionirati na ovaj način, jer će se zanemariti ta meta-poruka.
Sumarno, kvaliteta samog filma je potpuno zanemariv faktor, sve ove ostale implikacije su zapravo zabrinjavajuće, kao i uvijek od black mirrora