Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2796

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mene u tom filmu malo smeta sladunjavost i manjak bilo kakvih problema. Em je Elio iz nevjerojatno podržavajuće, bogate i visokointelektualne obitelji, em se malo poigrava s onom djevojkom koja mu to, gle čuda, baš nimalo ne zamjera, em je Oliver uviđavan, ne bi on namjerno povrijedio... svi su nevjerojatno savršeni, odgovorni, dobri i "žive dugo i sretno".

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mene u tom filmu malo smeta sladunjavost i manjak bilo kakvih problema. Em je Elio iz nevjerojatno podržavajuće, bogate i visokointelektualne obitelji, em se malo poigrava s onom djevojkom koja mu to, gle čuda, baš nimalo ne zamjera, em je Oliver uviđavan, ne bi on namjerno povrijedio... svi su nevjerojatno savršeni, odgovorni, dobri i "žive dugo i sretno".

To je drugi dio problema, radi kojeg mi taj film uopće nije toliko dobar koliko ga ljudi hvale. Jasno mi je da su htjeli snimiti gay ljubavnu priču koja bi bila samo to - ljubavna priča, ali nedostatak bilo kakvog sukoba i problema sa bilo koje strane je potpuno neuvjerljiv.

Inače, film je naravno prekrasno snimljen, a Timothee Chalamet je genijalan glumac.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •