Peterlin, prije mjesec dana sam zalila asparagus s onim tvojim receptom od bananine kore i evo mi je asparagus pomahnitao. Ispustio je jedan dugi krak i bojim se, preuzet će mi stan i obaviti krake posvuda.
Budem poslikala poslije.
Peterlin, prije mjesec dana sam zalila asparagus s onim tvojim receptom od bananine kore i evo mi je asparagus pomahnitao. Ispustio je jedan dugi krak i bojim se, preuzet će mi stan i obaviti krake posvuda.
Budem poslikala poslije.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 14.01.2019. at 10:44
Pazi da se ne pretvori u biljku mesožderku, hehehe....
Inače, ja samo frknem koru od banane u staklenku (od kave ili krastavaca) zalijem vodom i ostavim 2-3 dana, onda s tom vodom zalijevam bilje. Ništ ne miksam. Ta kora samo stoji i ja nadolijevam vodu kad se potroši, pa ponovno koristim za iduće zalijevanje (zimi 2x tjedno). Recimo jednom u 2 tjedna bacim koru u smeće i stavim novu, nekad češće - nekad rjeđe, ovisno koliko često mi se banane nađu u kući jer nemam više male djece, hehehe...
Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.01.2019. at 13:26