Ajde šta ste na čovjeka odmah đonom, nije odvagnuo svaku riječ pa je odmah šovinist i potencijalni zlostavljač. Kako bi se trebao izraziti nego "ona brine o kućanstvu", što bi bilo politički korektno reći, "radi kući"?
Pustite ga da napiše još koji post, pa ćemo vidjet u kojem će smjeru nastaviti

I te spike trol, sad je svatko trol tko se ulogirao nakon 2013, bobica, anita83, sad on... i da je, šta ima veze, pričamo o ful uobičajenoj situaciji.

Što ako ona ima spremu/može dobiti posao s kojim zarađuje tipa 3000, živi u ne znam- Žbandaju gdje nema vrtića ni direktnih autobusnih linija do Savičente, gdje radi, i Poreča, gdje je vrtić? Pa si mora kupiti auto i hop, odjednom radi za vrtić, auto i marendu plus gubi 2h dnevno na transport + 8h na poslu. Nemojte mi reći da je taj rad ikako isplativ osim u smislu smislu financijske neovisnosti? Šta su sve kućanice otišle s foruma?

Muški naše generacije svakako puno više potežu po kući nego one naših roditelja, ali je još uvijek prilično uobičajeno da žena radi sve po kući plus posao. Pa što onda ona ne bi bila doma ako im se može. Ako on posao po kući smatra jednakovrijednim radom, i ona to želi, onda gdje je problem?

Drugi je par rukava što osobno mislim da joj ostanak doma unatoč maloj plaći ne bi bilo dobro na duži vremenski period (tipa nakon šta dijete krene u školu). I da meni 7000 kn nije cifra od koje "im se može"