Pokazuje rezultate 1 do 50 od 966

Tema: Kompromisi i ostalo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da budem skroz jasna. Dakle, moj stav je: svi imamo predrasude i mislimo da smo bolji od drugih. Samo to malo više misle i više predrasuda imaju oni oni koji to baš ne misle i inzistiraju da baš oni nemaju predrasuda .

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Da budem skroz jasna. Dakle, moj stav je: svi imamo predrasude i mislimo da smo bolji od drugih. Samo to malo više misle i više predrasuda imaju oni oni koji to baš ne misle i inzistiraju da baš oni nemaju predrasuda .
    Uopce se necu spustiti na tvoj nivo.

Kad vec imas tako jasno ogranicen stav, ko sam ja da te razuvjeravam

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    Uopce se necu spustiti na tvoj nivo.
    Evo, vidiš.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, vidiš.
    Sta da vidim?
    Ja sam tebe osudila na temelju tvog djela, a ne na temelju predrasude

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    Sta da vidim?
    Ja sam tebe osudila na temelju tvog djela, a ne na temelju predrasude
    Slažem se. Iako bi mi bilo pravilnije reći: ocijenila, a ne osudila. Nekako pristojnije, ako već ne pravilnije

Teško razumijem ljude koji imaju predrasude. I znam poprilično ući u diskusiju s takvima u RL.
    Meni su ljudi dobri, dok ne dokažu suprotno.
    Ne vjerujem, npr da svi crnci imaju dugi penis. Ne, ne, ne tražim da mi dokažu samo sam dala jedan prizeman primjer predrasude.

BMW je dobar auto. Lijep. Siguran. Skup. Kvalitetan. I bila bih sretna da ga imam. Nemam nikakve predrasude prema vozačima istih.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    BMW je dobar auto. Lijep. Siguran. Skup. Kvalitetan. I bila bih sretna da ga imam. Nemam nikakve predrasude prema vozačima istih.
    U ovom slučaju tanka je granica između predrasude i pretpostavke.
    U Srbiji se BMW može steći i dalje finansirati vrlo ograničenim brojem načina. Ergo, pretpostavka je, a ne predrasuda, da vozač BMW-a ima dovoljno novca da ga finansira.
    Tj. vozač BMW-a je ili dobrostojeći naslednik nekih nepokretnosti, ili pripadnik tačno određenih legalnih ili nelegalnih profesija. I iu skladu sa tih par činjenica se može formirati nekoliko različitih mišljenja, a ne predrasuda o vozaču. Koja od pretpostavki je tačna, naravno da ne znamo. Ali ne može se a priori odbaciti mogućnost da je vozač BMW-a kriminalac, samo zato što bismo želeli da je ceo svet dobar i da kriminal ne postoji. #samokazem

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    U Srbiji se BMW može steći i dalje finansirati vrlo ograničenim brojem načina. Ergo, pretpostavka je, a ne predrasuda, da vozač BMW-a ima dovoljno novca da ga finansira.
    Tj. vozač BMW-a je ili dobrostojeći naslednik nekih nepokretnosti, ili pripadnik tačno određenih legalnih ili nelegalnih profesija. I iu skladu sa tih par činjenica se može formirati nekoliko različitih mišljenja, a ne predrasuda o vozaču. Koja od pretpostavki je tačna, naravno da ne znamo. Ali ne može se a priori odbaciti mogućnost da je vozač BMW-a kriminalac, samo zato što bismo želeli da je ceo svet dobar i da kriminal ne postoji. #samokazem
    Moj susjede je nogometaš. Ne kriminalac.
    #samokazem
    Posljednje uređivanje od Mojca : 05.03.2019. at 12:09

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    X. Ja sam ovdje "tabor" betty, rose, tebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •