Pokazuje rezultate 1 do 50 od 228

Tema: Ljubomora, posesivnost i samokontrola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije valjda toliko krivo i naivno misliti da će ti biti partner for life?
    Naravno da nije. U ovom trenutku mislim da ćemo MM i ja biti zauvijek zajedno a sutra tko zna što ću misliti.

Što se ljubomore tiče. MM i ja nekad zajedno znamo komentirati žene koje prolaze s obzirom da znam kakav tip voli pa znam za kojom bi se i okrenuo. Okrenem se i ja za zgodnom ženom. Ne mislim da je oslijepio kad se oženio za mene.

Kolegica (inače vrlo samostalna žena, inteligentna, poduzetna) je imala strahovito ljubomornog partnera. Meni je to bilo mučno gledati. Izašle bi na piće, eto njega kao bio je u prolazu. Došlo je do toga da je jedna tako samostalna žena počela ići kući poslije posla. Nije imala vremena za kavu, kino. Svađe su bile užasno mučne. Nisu više zajedno.
    Ta ljubomora može biti baš gadna stvar. Ja ne bih mogla biti u takvoj vezi, bila bih strašno nesretna.

Sjećam se kad smo ja i MM prohodali i bili još vrlo mladi pa kad bih čula priče svojih prijateljica kako im dečki znaju biti ljubomorni. U jednom trenutku me zaintrigiralo kako to da on nikada nije ljubomoran. Rekao mi je...zašto...znam tko si...kakva si i vjerujem ti a bome sam i ponosan kad te netko pogleda.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Kolegica (inače vrlo samostalna žena, inteligentna, poduzetna) je imala strahovito ljubomornog partnera. Meni je to bilo mučno gledati. Izašle bi na piće, eto njega kao bio je u prolazu. Došlo je do toga da je jedna tako samostalna žena počela ići kući poslije posla. Nije imala vremena za kavu, kino. Svađe su bile užasno mučne. Nisu više zajedno.
    Ta ljubomora može biti baš gadna stvar. Ja ne bih mogla biti u takvoj vezi, bila bih strašno nesretna.
    Uff pa ovo mi je strašno. Ne bih ni ja bila s takvom osobom, niti bih ja to nekome radila. Kod nas nije baš tako alarmantno.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Uff pa ovo mi je strašno. Ne bih ni ja bila s takvom osobom, niti bih ja to nekome radila. Kod nas nije baš tako alarmantno.
    Ma da samo što nije odmah bilo tako. U početku su to bili mali, 'slatki' ispadi ljubomore koji su joj imponirali. Kroz godinu, dvije se razmahalo.
    Da me krivo ne shvatiš, ne mislim da je kod tebe tako, samo komentiram slučaj koji je meni bio prestrašan.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da samo što nije odmah bilo tako. U početku su to bili mali, 'slatki' ispadi ljubomore koji su joj imponirali. Kroz godinu, dvije se razmahalo.
    Da me krivo ne shvatiš, ne mislim da je kod tebe tako, samo komentiram slučaj koji je meni bio prestrašan.
    Ma neću te krivo shvatiti, bolje da čujem gdje može odvesti pa da reagiram na vrijeme.

Argente

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

To sve ovisi o promatraču.
    Mene ovako, sa strane, jako bode ova spika gdje netko drugi gleda što je "njegovo".
    Ta rečenica koju si napisala je takav turn off da je teško za opisati. Meni, naravno, tebi u tvojim godinama vjerojatno zvuči romantično i seksi, pomalo divlje, strastveno.
    Ali nije.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Evelina prvotno napisa Vidi poruku
    Meni, naravno, tebi u tvojim godinama vjerojatno zvuči romantično i seksi, pomalo divlje, strastveno.
    Ali nije.
    ja sam u godinama u kojima je Riri sada također mislila da je ljubomora, kako Anita reče, začin vezi, da dokazuje kako se strasno volimo itd
    prošlo me
    možda se neki rode sa tom vrstom zrelosti, ali ja nisam jedna tih, meni je dugo trebalo da prevaziđem takav stav i tko zna u čemu ću sve još promijeniti mišljenje
    danas mi je u partnerskom odnosu najvažnije poštovanje, da se međusobno cijenimo, bodrimo, da si vjerujemo...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mene ovako, sa strane, jako bode ova spika gdje netko drugi gleda što je "njegovo".
    Ta rečenica koju si napisala je takav turn off da je teško za opisati. Meni, naravno, tebi u tvojim godinama vjerojatno zvuči romantično i seksi, pomalo divlje, strastveno.
    Ali nije.
    Meni bi to mozda zvucalo divlje i strastveni npr. sa 17.
    Ali a 20.+ u ozbiljnoj vezi ne bi mi bilo niti malo romanticno.
    Da se razumijemo ovo tijelo i duh je moj nitko ga ne posjeduje.
    Posljednje uređivanje od sirius : 26.03.2019. at 12:17

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ali nije.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

niš se ne crveni, riri, to sam ti zaboravila reći. koga napaljuje, napaljuje, koga ne, e pa što. podrazumijeva se da je sve pod kontrolom, a ono što nije, to je ne daj bože. ali to je neka druga, bolesna priča.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •