Pokazuje rezultate 1 do 50 od 334

Tema: Problematično ponašanje skoro 13-godišnjakinje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Znači imam 3 sestre sve mlađe od mene. I još 4 brata. Tata nam je vojna ličnost. Kad smo bili bezobrazni, drsko odgovarali itd, bili su nam oduzeti mobiteli, kompjuteri, gledanje tv-a, sve iz sobe osim kreveta. Moje seke su u školu išle odjevene kako im je on pripremio ako si bile zločeste. On je našao svima ono što njima najviše smeta pa ih je tako kažnjavao. I to je stvarno palilo. Danas roditelji misle da je klincima mob potreban, ali nije. Uzmite joj ga. Šminka ako joj je sastavni dio uzmite joj. Moj tata je svima dao 10 minuta tuširanja. Jer 8 djece je mnogo vode. Tko nije izašao u roku isključio bi vodu na ventilu i ugasio svjetlo u wcu. Pa se snađi. Problemi su se rješavali istog trena.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ivana_014_ prvotno napisa Vidi poruku
    Znači imam 3 sestre sve mlađe od mene. I još 4 brata. Tata nam je vojna ličnost. Kad smo bili bezobrazni, drsko odgovarali itd, bili su nam oduzeti mobiteli, kompjuteri, gledanje tv-a, sve iz sobe osim kreveta. Moje seke su u školu išle odjevene kako im je on pripremio ako si bile zločeste. On je našao svima ono što njima najviše smeta pa ih je tako kažnjavao. I to je stvarno palilo. Danas roditelji misle da je klincima mob potreban, ali nije. Uzmite joj ga. Šminka ako joj je sastavni dio uzmite joj. Moj tata je svima dao 10 minuta tuširanja. Jer 8 djece je mnogo vode. Tko nije izašao u roku isključio bi vodu na ventilu i ugasio svjetlo u wcu. Pa se snađi. Problemi su se rješavali istog trena.

Majko mila šta nije u redu sa mnom... ja bih u svim ovim scenarijima preklinjala tvog oca da mi radije zvizne šamar.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana_014_ prvotno napisa Vidi poruku
    ovo pišeš da se požališ?
    ili smatraš da je to dobar način odgoja?

sry, ja bih rekla da ti je otac dvojna ličnost, a ne samo vojna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •