Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
Ivana i kod mene je tata uvijek bio vojna ličnost. I bilo je slično kao kod tebe. Ali ne bih nikako podržala takvo ponašanje. Ako gledam po sebi, od nas djece je zaradio samo da ga se smrtno bojimo i da se pokupimo svatko u svoju sobu ako dođe ljut s posla ili nešto slično jer smo znali šta će biti dalje. Ne mogu pisati o savjetima jer nemam iskustva, ali cure su već sve rekle. Samo sam htjela reći svoje iskustvo u takvoj vrsti odgoja. Meni je to krivo na toliko puno načina da ih ne mogu ni nabrojati.

KAMI tebi sretno, mislim da su ti cure dosta pomogle.
Ali gledaj sad. Ja se nikad nisam usudila reći neću. Nit mi je palo napamet nepoštivanje roditelja. Nemoj me krivo shvatiti ali bio je on dobar kad smo mi bili dobri. Ovako se ponašao sam kad smo mi bili bezobrazni.
Evo sa zadnje dvoje nikad ga nema doma. Radi vani. I njih dvoje 11 i 16 god ne slušaju mamu uopće. Markiraju. Kućne poslove im nikad nije palo na pamet da trebaju raditi. Ako ih se zamoli da nešto naprave, neće to napraviti. U školi 100 jedinica. Kad im kažeš da uče oni bulje u mob. Oduzmeš mobitel oni nađu drugu zanimaciju. Znači tu se vidi razlika u odgoju. Ogromna.