Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Logo vs No logo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    do kad ste kupovali djeci odjecu, bez njih?
    vidim da npr Peterlin kupuje svojim vec velikim srednjoskolcima ...

ja sam prestala negdje u visim razredima osnovne skole, za oboje
    kceri vec negdje u 6. razredu, cim se dvaput dogodilo da sam kupila nesto, a da ona nije htjela nositi

jedino sto im i sad znam kupiti, je donji ves i carape. i njoj tajice
    Ma kupujemo zajedno, jer da to ne napravim, oni NIKAD ne bi ništa kupili ni trebali. Uostalom, takav mi je i muž. Zato ja koristim priliku da nešto kupimo usput, kad odemo po špeceraj. Zato im kupujem u Lidlu, jer tamo redovono idu s nama po špeceraj. Ne idu namjenski po odjeću - to ih je vrlo teško natjerati. To je jedan od razloga zašto odjeću kupujemo na placu - ne idemo PO odjeću, nego idemo na plac (provincijski), pa tamo usput pogledamo i odjeću i onda se eventualno daju nagovoriti na nešto. Oni imaju od 16.godine svoje kartice i račune za mlade, imaju i sredstva i vremena, ali ih ne zanima. Kupuju sami isključivo elektroniku i druge tehnikalije. Mlađi kaže "kupi mi Galileo bokserice takve i takve, jednobojne ili s diskretnim uzorkom" i gotovo. Kad je stariji trebao kofer za maturalno, išli smo s njim jer je trebao prijevoz. Ali općenito nisu baš zainteresirani za odjeću. Moraju im se hlače i cipele doslovce raspasti da uvide potrebu za novim stvarima.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.04.2019. at 09:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •