Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
naša tijela su sigurno zasićena kemikalijama, sve što stavimo na sebe, preparativu ili dekorativu je u krvotoku za vrlo kratko vrijeme, zbog toga koristim Hauschku (kreme) i dm-ov alverde (šamponi, gelovi za tuširanje, maslac za tijelo, maskare i sjajila - to mi je jedina šminka). imam osjećaj da je ipak bolje od nekih drugih marki (koje znaju biti i očajno skupe). alverde je stvarno povoljan, Hauschka je skuplja, ali zaista dugo traje.
ja za tijelo uzimam sve organsko, iz istih razloga. za lice pola pola...mada sada ima sve vise jako efektivnih produkata za lice organskog porijekla. a nekako si mislim, lice cini puno manji dio koze na tijelu. hauschkina mlijeka i kreme za tijelo su mi sjajni. (kreme za lice mi ne pasu, ali maske d)a
takoder i weleda (od nje sve za tusiranje), ona je malio jeftinija od hauschke...ali ovdje u bio ducanima ima i dosta izbora relativno povoljnje kozmetike za tijelo, recimo lavera..i jos imena kojih se sad ne mogu sjetiti, mlijek za tijelo za 4 - 7 eura. (mislim da müller u zg-u ima dobar izbor)
one kuglice za kupanje uzimam od jedne male organske manufakture i njih i muz i ja obozavamo. kad se jednom naviknes na takve proizvode, vise ne mozes ni kupit neke druge, meni su svi ti gelovi za tusiranje, kupke ala nivea i slicno, tako umjetno penetrantnog mirisa, a kada pocnem citati sastojke odmah vratim na policu.