Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
ina, bas si se ufurala!
nadam se da cu na vikend stici napisati koju.... nije to bas sve tako crno-bijelo.
S guštom ću iščitavat preporuke za organske proizvode i filozofske inpute . A znaš da ja volim crno-bijelo da raspirim, pa da ne ostanemo samo na jel' bolje CC marke x il BB marke y za kožu ovu ili onu.

Vezano za marketing - pa ja sam prva marketinška luda, nemojte me sad zamišljat ko nekog separatistvu koji živi u vrtu, vraga sam ja to. Npr. kupila sam Shiseido kremu za lice.... i nakon god-dvije neš ti razlike, još mi je bolja Nivea. Naravski da marketinško-kozmetički stručnjaci imaju odgovor - da, al znate, preporuča se mijenjati kreme svaku toliko .

Slažem se s betty - tvrdit, ne ja nisam pala (a isto i kod predrasuda), ne mogu ja to kad znam da jesam, da je svako, u nekoj mjeri. Što ne znači da je dobro bit žrtva marketinga jer sve je ionako bzvze i svi smo žrtve. Moj je cilj da ja to kakti kod sebe minimiziram - pa da.. umjesto kozmetike, npr. kupim vježbe ili knjigu. I to je isto neki marketing, ali mislim se da mi je korisniji. Opet sam iščitavala topic i ozbiljnu raspravo o tome da treba obrve prvo nauljit nekim uljem, pa tek onda ovo ili ono .

Umirem na komentar vezano za kremu koja se nanosi tad i tad, da bi otpustila molekule tad i tad - ali ne garantiram da ja ne bih isto na to pala. Ali, lijepo kad ti neko okrene zrcalo na to ponašanje, a ne da svi onda u zboru pjevaju - je, i probaj još to i to ti to.