Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: Riječ "debljina"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma Kaae treba imat samo neki spreman i dobar odgovor za takve i odbrusit im.

Ja sam baš jučer razmišljala zbog teme koliko pretilnih osoba poznajem osobno i razmišljam, razmišljam, pa ja ne znam nikoga osobno (bucmastijih s nešto kila viška da, al pretilnih ne)

I onda skužim ej pa muž od frendice ima 150kg, al ja ga nisam nikad gledala kroz tu prizmu jer je prije svega jakoo duhovita i vesela osoba.

Godinama.mi je cimerica kolegica bila gđa također pretilna.

Pa sam igrom.slučaja jučer popodne završila u stanu s gđom tog “tipa“, prelijepom ženom,još ljepše kože. U haljini divnog uzorka.isto veseljak.

To je moj dojam, al utjecaj na zdravlje kod pretilnih (ne s viškovima) je nažalost prisutan.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.05.2019. at 07:25

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma Kaae treba imat samo neki spreman i dobar odgovor za takve i odbrusit im.

Ja sam baš jučer razmišljala zbog teme koliko pretilnih osoba poznajem osobno i razmišljam, razmišljam, pa ja ne znam nikoga osobno (bucmastijih s nešto kila viška da, al pretilnih ne)

I onda skužim ej pa muž od frendice ima 150kg, al ja ga nisam nikad gledala kroz tu prizmu jer je prije svega jakoo duhovita i vesela osoba.

Godinama.mi je cimerica kolegica bila gđa također pretilna.

Pa sam igrom.slučaja jučer popodne završila u stanu s gđom tog “tipa“, prelijepom ženom,još ljepše kože. U haljini divnog uzorka.isto veseljak.

To je moj dojam, al utjecaj na zdravlje kod pretilnih (ne s viškovima) je nažalost prisutan.
    Nitko mi nista takvo nije rekao, valjda ne dajem vibru da sam tip osobe kojoj je pozeljno dati nepozeljne komentare i savjete.

Druga stvar je to sto, barem koliko mi se cini i kako vidim samu sebe (hebi ga, ponekad percepcija samog sebe stvarno moze biti pogresna) izgledam prilicno ok. Nisam neuredna i zapustena (magriz ne bi bila sretna da mi vidi zub, ali nisam ni ja... i radim na tome koliko i kako financije dozvoljavaju ), ne oblacim se kao cudo. I vjerojatno ukupnom dojmu pomaze to sto sam pokretna i okretna, ne vucem se kao smrt na dopustu. Imam stvarno puno previse kila na vagi, ali zapravo se ne vide u punom zamahu. Na pregledu kod (novog) doktora, a i prvi put kod trenerice, obicno traze da stanem na vagu nekoliko puta.

Tako da svakako ima smisla i taj neki prvi, osnovni dojam. Poznajem i ovdje dosta (morbidno) pretilih koje su vesele (i/ili duhovite) osobe i neki su stvarno takvi, a nekima je takvo ponasanje kompenzacija, odnosno neki pokusaj pripadanja i ignoriranja cinjenice da su zapravo nesretni u svojoj kozi.

Ja se ne osjecam nesretno, ok mi je moja koza. Ljuta sam samo (trenutno) sto ne mogu prokuziti neke stvari.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •