Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1434

Tema: Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evelina ma sve kužim, al zaista nema potrebe uzeti nekoga na pik i stalno mu se smijati. Meni je to ružno, pa čak i kad se radi o forumu.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Evelina ma sve kužim, al zaista nema potrebe uzeti nekoga na pik i stalno mu se smijati. Meni je to ružno, pa čak i kad se radi o forumu.
    Ma to je benigna zafrkancija. Stvarno se treba odmaknuti od te ozbiljnosti i dramatičnosti (svi su protiv, svi su savršeni, njoj se smiju...). Ako ne može to, onda forum nije za nju, jer ju previše uznemirava.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kad kažem neprihvatljivo onda mislim na jasno odašiljanje poruke djetetu da je moj stav da su alkohol i trava neprihvatljivi za mladu osobu.

Naravno da ne mislim na zatvaranje i kazne za 17-godišnjaka.

Što mislim - pa evo, pred par postova je mamitzi napisala da daje svom osmašu savjete o tome kako piti. Evo, to je ono što ja ne bih napravila jer smatram da tako šaljemo poruku da je sasvim OK, normalno i prihvatljivo to što će se za tjedan dana hrpa osmaša nalokati na Jarunu. Dragi moji roditelji, mi to što će se dogoditi ODOBRAVAMO. Dajemo im novce za pijanku, evo dijelimo im savjete kako pametno piti. Znači, nama je sasvim ok i prihvatljivo što će se klinci od 14-15 godina natakati alkoholom. Policija će to očito također tolerirati.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Kad kažem neprihvatljivo onda mislim na jasno odašiljanje poruke djetetu da je moj stav da su alkohol i trava neprihvatljivi za mladu osobu.

Što mislim - pa evo, pred par postova je mamitzi napisala da daje svom osmašu savjete o tome kako piti. Evo, to je ono što ja ne bih napravila jer smatram da tako šaljemo poruku da je sasvim OK, normalno i prihvatljivo to što će se za tjedan dana hrpa osmaša nalokati na Jarunu. Dragi moji roditelji, mi to što će se dogoditi ODOBRAVAMO. Dajemo im novce za pijanku, evo dijelimo im savjete kako pametno piti. Znači, nama je sasvim ok i prihvatljivo što će se klinci od 14-15 godina natakati alkoholom. Policija će to očito također tolerirati.
    Skroz se slažem. Uopće mi ne pada napamet da dolazi u obzir da bi moj osmaš mogao piti, a kamoli se napiti. Naravno da znam da je sve moguće, ali ne očekujem da to napravi, on zna da što se nas tiče ne dolazi u obzir da se tako nešto dogodi itd...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa da, ali to je kao kad kažu da ako djecu učiš o spolno odgovornom ponašanju, odobravaš da se seksaju a prerano je da se seksaju
    je prerano je, ne želimo odobravati, ali budući da se to ponekad ipak događa bolje je da u to ulaze s više znanja

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    pa da, ali to je kao kad kažu da ako djecu učiš o spolno odgovornom ponašanju, odobravaš da se seksaju a prerano je da se seksaju
    je prerano je, ne želimo odobravati, ali budući da se to ponekad ipak događa bolje je da u to ulaze s više znanja

ja sam možda iritantna jer pričam teoretski a ne osobno
    i meni je normalno da nije normalno da D. pije
    samo me asociralo, pa koja bi bila razlika?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja se još lomim koji pristup birati , moj je sedmi razred i voli izigravati frajera.
    Imam primjer majke kojoj je to totalno neprihvatljivo, koja ne tolerira niti kap alkohola. Za kraj prvog srednje klinac joj se urokao toliko da je od početka do kraja tuluma prespavo/bljuvao pod nekim drvetom. Ona misli da je tulum super prošao i zna da se on nije i neće napiti jer su razgovarali o alkoholu i štetnim posljedicama, ona njemu vjeruje jer oduvijek puno razgovaraju. isto tako ni ne puši, jer su i o tome razgovarali a bože ima i astmu. Dijete puši.
    E sada, reći mu pazi na sebe, ne moj piti ali ako slučajno ti se dogodi bez straha me nazovi ili tvoji prijajtelji, da te ja skupim i otrijeznim, da si na sigurnom a ne da ležiš u nekom jarku. Ono što je malo drugačije nego u moje doba je da masa klinaca ima neke kronične bolesti i da redovito konzumiraju lijekove, pa nije baš svejedno ako je uroka uz svoju terapiju a prijatelji to ne znaju.
    kažem u mom mikro svijetu je ispalo tako da ovi koji su otvoreniji prema alkoholi, odnosno idu s pričom znam da pijete ali molim te kako i šta, pazi,ne pretjeruj, ta djeca su zasada bolja nego ovaj tim moj ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •