Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1108

Tema: Suze znak slabosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Riri, ne treba kviz, postovi sasvim jasno pokazuju razinu uvida, te razinu nepoznavanja sto pojmova, što činjenica.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Riri, ne treba kviz, postovi sasvim jasno pokazuju razinu uvida, te razinu nepoznavanja sto pojmova, što činjenica.
    uh. na zapadu ništa novo!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Seni sorry al ovo je baš ružno, s visoka i dociranje.
    Nedavno si rekla da treba direktno adresirat postove forumašica koje se postavljaju iznad ostalih docirajući. Ovo je takav post.

Ja taman da tako i mislim o nekome, ovako nešto nikada nikome ne bih mogla napisati.

A sigurno sam da si svjesna šta se iščitava iz tvog posta, na koji zaključak navodiš.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Seni sorry al ovo je baš ružno, s visoka i dociranje.
    Nedavno si rekla da treba direktno adresirat postove forumašica koje se postavljaju iznad ostalih docirajući. Ovo je takav post.

Ja taman da tako i mislim o nekome, ovako nešto nikada nikome ne bih mogla napisati.

A sigurno sam da si svjesna šta se iščitava iz tvog posta, na koji zaključak navodiš.
    Ja u ovom postu ne vidim nista ružnoga. Niti dociram, niti se obraćam s visoka. Post je logičan odgovor riri, na njeno pitanje treba li kviz o znanju o feminizmu. Jer mislim da svatko od nas u većoj ili manjoj mjeri može preko postova dobiti uvid u to, koliko se osoba razumije u ono što piše.

U ovom zanimljivom meandru od rasprave, nemam nikakve namjere spuštati razgovor na osobni nivo i repliciram na teme i mišljenja, ne na osobe.

No ova “viktimizacija”, uvijek iste patetične lamentacije o forumu, toleranciji, stalna ponavljanja “Ajde riri, imaš pametnija posla, mani se rasprave...”, ironične opaske glede ove teme na drugim temama i slično, upravo “vuku” ovu raspravu o svemu i svačemu odraslih i pametnih žena, na level trogodišnje djece u pješčaniku: buuu neću se više igrati s tobom.. i svode je na neukusan ad hominem nivo.

Što tko iz moga posta iščitava, ovisi o osobi koja iščitava, a na to ja ne mogu utjecati.

to da ti tako nešto da i misliš ne bi napisala, je sasvim razumljivo.
    ti si Lili, pa pišeš kao Lili,
    ja sam seni i pišem kao seni.

dok smo obadvije u kulturnim okvirima, a mislim da jesmo, sve 5.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •