Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: Nezdrava školska prehrana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vjerujem da ne može biti neki jaki doručak da djete uz jabuku izdrži do ručka u 16. a vjerovatno nije to i ostalima ta užina jedino jelo u školi, jel uopće pričamo o boravku?

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    vjerujem da ne može biti neki jaki doručak da djete uz jabuku izdrži do ručka u 16. a vjerovatno nije to i ostalima ta užina jedino jelo u školi, jel uopće pričamo o boravku?
    Ma kad dođe doma još nešto čalabrcne (ne ide u produženi ), jučer je kuhani kukuruz npr.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj MalaRiba prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kad dođe doma još nešto čalabrcne (ne ide u produženi ), jučer je kuhani kukuruz npr.
    pa sad i jedan kukuruz uz jabuku vjerujem da nije dosta.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj MalaRiba prvotno napisa Vidi poruku
    To je individualno - ja imam dečke i oni bi pokrepali od gladi da se ovako hrane, ali prijateljičina kćer je jela upravo tako.

Moji su jeli u školi dok su bili u boravku, a kasnije sam morala imati kompletan ručak gotov, da si ga oni mogu ugrijati kad dođu doma oko 13 sati (ovisno koliko su sati imali). Uvijek su bili ujutro - jednosmjenska nastava. MM i ja bi došli oko 16 sati i nije bila rijetkost da se pridruže nama na još jednu rundu, a ako nisu bili zainteresirani - jeli bi voće, jogurt i slično, frape, kolače i drugo. Večera u 19 sati (opet kuhano). Viši razredi OŠ baš su bili period intenzivnog rasta i stvarno sam se trudila da uvijek ima u kući dovoljno hrane, a često nam se činilo da imamo termite

Sad su odrasli, čini mi se da čak malo manje jedu nego prije par godina, ali prema njima - prijateljičina kćer jede kao ptičica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •