vjerujem da ne može biti neki jaki doručak da djete uz jabuku izdrži do ručka u 16. a vjerovatno nije to i ostalima ta užina jedino jelo u školi, jel uopće pričamo o boravku?
vjerujem da ne može biti neki jaki doručak da djete uz jabuku izdrži do ručka u 16. a vjerovatno nije to i ostalima ta užina jedino jelo u školi, jel uopće pričamo o boravku?
To je individualno - ja imam dečke i oni bi pokrepali od gladi da se ovako hrane, ali prijateljičina kćer je jela upravo tako.
Moji su jeli u školi dok su bili u boravku, a kasnije sam morala imati kompletan ručak gotov, da si ga oni mogu ugrijati kad dođu doma oko 13 sati (ovisno koliko su sati imali). Uvijek su bili ujutro - jednosmjenska nastava. MM i ja bi došli oko 16 sati i nije bila rijetkost da se pridruže nama na još jednu rundu, a ako nisu bili zainteresirani - jeli bi voće, jogurt i slično, frape, kolače i drugo. Večera u 19 sati (opet kuhano). Viši razredi OŠ baš su bili period intenzivnog rasta i stvarno sam se trudila da uvijek ima u kući dovoljno hrane, a često nam se činilo da imamo termite
Sad su odrasli, čini mi se da čak malo manje jedu nego prije par godina, ali prema njima - prijateljičina kćer jede kao ptičica.