Pokazuje rezultate 1 do 50 od 344

Tema: Djeca vegetarijanci, roditelji mesojedi.. i obrnuto

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cubana hvala draga.

However nadam se da ce znanost jednog dana toliko napredovati pa zutoj oduzeti njenog tesko stecenog Nobela iz podrucja medicine

Malo sam u guzvi,pa nemam vremena razglabat i argumentirat a znam ako pocnem kad nasa zuta zagrize ne ispusta ko pitbul...hahaha

Kako je neki dan zapilila pulinku na onim biljkama vs.zivotinjama, asti fala lipa, eto neka bude sve kako ona kaze, ona najbolje sve zna,nemam ja vremena za takve pi..darije, dam joj odmah

U vaznom sam tjednu, fokus mi je na drugim stvarima.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.10.2019. at 18:01

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Cubana hvala draga.

However nadam se da ce znanost jednog dana toliko napredovati pa zutoj oduzeti njenog tesko stecenog Nobela iz podrucja medicine

Malo sam u guzvi,pa nemam vremena razglabat i argumentirat a znam ako pocnem kad nasa zuta zagrize ne ispusta ko pitbul...hahaha

Kako je neki dan zapilila pulinku na onim biljkama vs.zivotinjama, asti fala lipa, eto neka bude sve kako ona kaze, ona najbolje sve zna,nemam ja vremena za takve pi..darije, dam joj odmah

U vaznom sam tjednu, fokus mi je na drugim stvarima.
    Ne znam čemu tolika ironija, žuta je ovaj put u pravu.
    Ne znam koje je struke, ali vidim da vrlo dobro iščitava informacije.

Warburg je Nobela dobio za otkriće citokrom oksidaze i za rad na glikolitičkim enzimima i staničnoj respiraciji. O mehanizmima nastanka raka u njegovo vrijeme se tek nagađalo, kasnije su otkriveni i onkogeni i tumor-supresorski geni i drugi mehanizmi. To što je čovjek nobelovac ne stvara automatski svaku njegovu hipotezu točnom i nepovredivom. Isto kao što ni dvostruki nobelovac Linus Pauling nije bio u pravu kad je tvrdio da se rak treba spriječiti i liječiti vitaminom C (iako je i knjigu o tome napisao)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •